Fred-k2 napisał(a):Tak samo jak często słyszymy Formuła Pierwsza, z tego co ja wiem to jak już mamy Formułę Jeden.
To akurat nie drażni mnie tak bardzo.
Fred-k2 napisał(a):Tak samo jak często słyszymy Formuła Pierwsza, z tego co ja wiem to jak już mamy Formułę Jeden.

Kazik napisał(a):Igły używam do mieszania farbek
Kazik napisał(a):Miałem takie trzy w przeciągu 3-4 lat. W końcu kupiłem firmówkę bo mi się przestało chcieć z nimi mordować.
Przy średnio intensywnym fukaniu po niecałym roku pojawiały się pierwsze problemy. No i wkurzało mnie to że nie nie mogę ich czyścić acetonem. Po acetonie uszczelki robiły się strasznie twarde a po jakimś czasie zaczęły przepuszczać.
W sumie jakbym się postarał to jeszcze złożyłbym z nich jedną sprawną sztukę ale chwilowo mi się nie chce.
Igły używam do mieszania farbek

wuen napisał(a):Mój to co prawda dopiero drugi, ale z pierwszego jestem zadowolony - mam go już dwa lata i cały czas lata, z tym,...
PiterATS napisał(a):Ja używam takiego aerografu już prawie 3 lata bez żadnego, podkreślam, bez żadnego problemu. Czyszczę go Birolem, uszczelki raz na jakiś czas konserwuję i to wystarczy do bezproblemowej obsługi i dobrych efektów malowania. A maluje się nim dość dużo.
WestBikers napisał(a):Czyszczę je acetonem i żadnych problemów z nim nie mam.
darkies napisał(a): Po każdym generalnym czyszczeniu leciało baaaardzo obfite (ale to bardzo bardzo) smarowanie smarem PTFE Grease Motipa
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości