Fred-k2 napisał(a): ...wystarczy lekko go przyciemnić.

Fred-k2 napisał(a):Wzoruję się na tej 911:
WestBikers napisał(a):Wyszło super dokładnie, podobają mi się wloty powietrza na tylnych błotnikach - wyglądają bardzo realistycznie, no i ze zdjęciami już chyba też nie ma problemu co nie? Są super
zmorka napisał(a):Zostawiasz takie linie czy będziesz je jeszcze czymś traktował ?
portalus napisał(a):Kolor to dla mnie taki delikatny popiel - 30 minut mieszania?
portalus napisał(a):Ten to jest szary wyraźnie bo Cayman jest taki biało-popielaty.
Mam nadzieję, że to tylko wina zdjęć i mojego laptopa.
Soris000 napisał(a):Czy ja mam omamy wzrokowe, czy to kwestia zdjęcia lub zjawiska optycznego, ale ja na dachu, w miejscu tych pasków, widzę przetłoczenie.Prawdopodobnie zjawisko optyczne.
A model zapowiada się świetnie. Idealne kolorystyka, zarówno wnętrza jak i karoserii.
Fred-k2 napisał(a):Soris000 napisał(a):Czy ja mam omamy wzrokowe, czy to kwestia zdjęcia lub zjawiska optycznego, ale ja na dachu, w miejscu tych pasków, widzę przetłoczenie.Prawdopodobnie zjawisko optyczne.
A model zapowiada się świetnie. Idealne kolorystyka, zarówno wnętrza jak i karoserii.
911'stka ma przetłoczenie na dachu, jako że ja robię Caymana to olałem tą sprawę
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości