Moderator: xenomorph

Enten napisał(a):góra gąsienicy aż trzeszczy... tak jest napięta.
Fakt miały, ale były też z słabiej widocznym.Na modelu to bardziej widać w realu i tak na prawdę nie jest położona szpachla.Myślę że jak go pomaluję to wtedy będzie widać ten zimmerit typu wafla.mayu napisał(a):Jak na moje oko za słaba faktura tego zimmerytu. Jagdpathery miały kratkowy zimmerit, ale było to widać. U ciebie jakby warstwę szpachli położyli...
Tak pasuje, i to nie jest żadna hybryda, była duża ilość w wersji early z późną lufą, są foty z taką konwersją.klajus napisał(a):A ta późna lufa to pasuje historycznie, czy to jakaś hybryda?
JagdPanther napisał(a):Tak pasuje i to niejest żadna hybryda była duża ilośc w wersji early z późną lufą są foty z taką konwersią.klajus napisał(a):A ta późna lufa to pasuje historycznie, czy to jakaś hybryda?
Pytałem z ciekawości bo sam kiedyś zmontowałem taką:
viewtopic.php?f=17&t=5252&p=57899#p57899
na podstawie zdjęć właśnie.
JagdPanther napisał(a):Pytałem z ciekawości bo sam kiedyś zmontowałem taką:
http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=1 ... 899#p57899
na podstawie zdjęć właśnie.
Ja wyczułem, że mnie sprawdzasz w tym temacie, ale ja się nie gniewam i rozumiem. Ponieważ niektórzy robią modele, a się kompletnie nie znają na ich technice i wersjach. Wiem, widziałem, jest bardzo dobrze wykonany i zainspirował mnie, by mieć takiego w tej wersji.

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości