draz napisał(a):Ten projekt, o którym mówisz, był u nas na forum. Pamiętam, jak ktoś zrobił całą dioramę z kartonika po modelu.

Macio4ever napisał(a):draz napisał(a):Ten projekt, o którym mówisz, był u nas na forum. Pamiętam, jak ktoś zrobił całą dioramę z kartonika po modelu.
Miniman to zrobił.

OldMan napisał(a):Macio4ever napisał(a):draz napisał(a):Ten projekt, o którym mówisz, był u nas na forum. Pamiętam, jak ktoś zrobił całą dioramę z kartonika po modelu.
Miniman to zrobił.
Nie Miniman tylko Yantom w wątku o Kubelwagenie.
wuen napisał(a):
Propozycja NSX'a jest bardzo fajna - jak wspomniałem wcześniej - model prosty, mało części a bardzo fajnie wyglądający. Poza tym dość tani - w Hobbyeasy kosztuje 40 zł + wysyłka 30 zł - jak za model firmy Tamiya to nie dużo.
Macio4ever napisał(a):Osobiście nie widzę ogromnej wartości w ograniczaniu narzędzi. Wystarczy nie ściągać fotek referencyjnych i trzymać się instrukcjiTak jak przy drugim czy trzecim modelu.
Honda NSX?
Zmieniłem całkowicie wydech w moim modelu, gdyż wydaje mi się, że takie rozwiązanie było by znacznie lepsze , oczywiście nie oglądałem zdjęć oryginału i nie wiem nic o tym że Fujimi to skopało.
Fred-k2 napisał(a):Marek już widzę tą relację warsztatową
Zmieniłem całkowicie wydech w moim modelu, gdyż wydaje mi się, że takie rozwiązanie było by znacznie lepsze , oczywiście nie oglądałem zdjęć oryginału i nie wiem nic o tym że Fujimi to skopało.
Kazik napisał(a):To nie dla mnie. Ja nie potrafię bez fotek referencyjnych
Macio4ever napisał(a):Miesiąc i model gotowy, pieknie ozdabiając gablotkę
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości