Jaho63 napisał(a):Marioosh przesadzasz. Nawet, jeśli się nie podoba, nawet, jeśli "efekta" są lekko przesadzone, to jak piszesz o "nierozumnym" stosowaniu technik, każdy rozumny sobie to tłumaczy tak: "qźwa jak ja nie cierpię tego KFS-a".
Jaho63 napisał(a):.. jak piszesz o "nierozumnym" stosowaniu technik

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Do samego Kamila nic nie mam a nawet brakuje mi jego ironicznych tekstów i poczucia humoru. Był tutejszym folklorem dzięki czemu przynajmniej mi chciało częściej się na forum zaglądać. Parę razy może wydał mi się zarozumiały ale częściej rozbawił do łez więc odbiór jak najbardziej pozytywny.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Przypomina mi to inną autoprezentację wirtuozerii:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=05rAtsoXuME[/youtube]
Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Przy ocenie gotowej pracy wytyka się braki/błędy, które można by napisać w trakcie klejenia. Tylko po co jeśli po można komuś "dowalić merytorycznie" Taka refleksja mi się nasuneła.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Mam na myśli "nawykowym" w sensie bez zapoznania się z obiektem, który zamierza się wygląd odtworzyć. Do samego Kamila nic nie mam a nawet brakuje mi jego ironicznych tekstów i poczucia humoru. Był tutejszym folklorem dzięki czemu przynajmniej mi chciało częściej się na forum zaglądać. Parę razy może wydał mi się zarozumiały ale częściej rozbawił do łez więc odbiór jak najbardziej pozytywny. Opisałem tylko jego manierę wirtuozerskiego przebarwiania swoich dzieł. Wszędzie przepych technik, choć czasami przy skromniejszym nakładzie można lepiej oddać wygląd danej maszyny.
Jacek Bzunek napisał(a):Jest warsztat marudzimy przy produkcji, nie ma warsztatu marudzimy przy galerii. Nie ma galerii....
Jacek Bzunek napisał(a):Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Przy ocenie gotowej pracy wytyka się braki/błędy, które można by napisać w trakcie klejenia. Tylko po co jeśli po można komuś "dowalić merytorycznie" Taka refleksja mi się nasuneła.
Jest warsztat marudzimy przy produkcji, nie ma warsztatu marudzimy przy galerii. Nie ma galerii....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość