waran napisał(a):Ostach zgadzam się z Tobą całkowicie.Jeśli ktoś chce wydać więcej kasy w dobrym celu-proszę bardzo niech przywiezie jakowyś nie sklejony model który mu zalega na półce i np.nagrodzi nim jakiegoś młodzika,klasa młodzików pojawi się w Bytomiu.Tak ja zrobiłem na imprezie Jura Festiwal i dzieciak był ogromnie zadowolony tym bardziej że to była jego pierwsza taka impreza.

badger napisał(a):Wasze pomysły przekonują mnie do tezy - nie bierz modelu przyjedź na "piwo". Pewnie koledzy przynajmniej niektórzy, Ci wiekowi zrobią tak samo. Bytom poniekąd znaczy sporo w polskim modelarstwie zresztą nie było posta ....
waran napisał(a):Ok.rzucam hasło na Bytom -Bądż sponsorem dla młodego.Może faktycznie inni uczestnicy imprez modelarskich to podchwycą.Z doświadczenia wiem że młodzi są "pod specjalnym nadzorem" na imprezach nie tylko u nas w kraju.

spiton napisał(a):I to by była piękna tradycja, żeby fundować nagrody dla młodzików i juniorów !!
portalus napisał(a):spiton napisał(a):I to by była piękna tradycja, żeby fundować nagrody dla młodzików i juniorów !!
Oj, tak - zawsze to postulowałem.
Jeśli się pojawię to obiecuję, że będzie ze mną nagroda z najlepszego cywila w młodzikach od PWMu.
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości