Przedstawiam galerię swojego drugiego modelu konkursowego. Tytułowa Honda RC211V w barwach firmowych Konica Minolta została wykonana w klasie OPEN. W modelu wykorzystałem kilka ulepszeń w postaci zestawów waloryzacyjnych firm TopStudio oraz CrazyModeler i Tamiya. Wykaz użytych części oraz sam warsztat pod adresem: viewtopic.php?f=268&t=18045.
Budowę modelu rozpocząłem 15 listopada, a ostatnie prace nad modelem wykonałem 28 grudnia - tego samego roku
Ogólnie z budowy oraz ostatecznego wykonania modelu jestem zadowolony. Nie udało się uniknąć błędów (jest ich troszkę
Galerię podzieliłem na dwie części, w pierwszej przedstawiam model ze zdjętymi osłonami, ukazany jest silnik, rama, chłodnica itd, w drugiej model prezentuje się w całej okazałości. Muszę tutaj przeprosić za jakość niektórych zdjęć
Tyle teorii... teraz zdjęcia

Na koniec zwyczajowo zdjęcie dotychczasowej kolekcji

W tym miejscu chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim którzy służyli radą oraz pomocnymi wskazówkami, które pomogły mi w budowie tego modelu oraz wzbogaciły moje doświadczenie modelarskie. Wszystkie wskazówki i rady okazały się bardzo cenne tym bardziej, że nie jestem expertem w dziedzinie motocykli - wręcz totalnym laikiem
Dziękuje również za śledzenie warsztatu i wszelkie wpisy oraz słowa uznania które dodatkowo motywowały do pracy.
Do zobaczenia w kolejnych warsztatach i galeriach