jachud3 napisał(a):P.S.: Ach, zapomniałbym. Podasz patencik na izolatory?
jachud3 napisał(a):jachud3 napisał(a):P.S.: Ach, zapomniałbym. Podasz patencik na izolatory?
piotr dmitruk napisał(a):Model oceniam po tym jak go widzę. Jeżeli twórca powie mi, że powstał z g....gliny, to się zdziwię bardziej, ale ani osoba modelarza, ani użyte techniki nie zmieniają mojego oglądu modelu i wrażenia, jakie pozostawia.
piotr dmitruk napisał(a):Dla eksperymentu może kiedyś dwóch modelarzy zamienić się wykonywanymi modelami i stworzyć bajkę o tym, cóż to się przy tym modelu nawyprawiało. Założę się że ocena będzie podobna, a fałsz wykryty. W końcu naoglądało się tych modeli już tysiące, i potrafimy oddzielić ziarno od plewy.
Murek napisał(a):...kiedyś wcale nie miałem avatara
spiton napisał(a):Włosy uzyskuje ze szczotki do włosów. Zawsze mam jedna taką szczotkę mojej małżonki w pracowni, a jak się kończą na niej fajne włosy, to podmieniam.

piotr dmitruk napisał(a):spiton napisał(a):Włosy uzyskuje ze szczotki do włosów. Zawsze mam jedna taką szczotkę mojej małżonki w pracowni, a jak się kończą na niej fajne włosy, to podmieniam.
...żonę
spiton napisał(a):Zauważyłem że włosy raz obcięte już nie odrastają.
spiton napisał(a):jachud3 napisał(a):jachud3 napisał(a):P.S.: Ach, zapomniałbym. Podasz patencik na izolatory?
Kropka zwykłego kleju ,-))
erkamo napisał(a):Ale wpuściłeś mnie w maliny. Kapnąłem Tamiyą extra Thin na antenkę wyciągniętą nad świeczką i... zniknęła
Aceton będzie lepszy? Może nitro? Zwyklejszych klejów na razie nie mam
spiton napisał(a):Mi się udało żonę przed fryzjerem ochronić. Była to długa i konsekwentna kampania. (...) Zauważyłem że włosy raz obcięte już nie odrastają.
W każdym razie opłacało się !!
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 12 gości