Dzisiaj pewnie jeszcze puszczę w ruch aero z czarnym półmatem i ciemnym szarym, będę miał jutro mniej do zrobienia
Na koniec mała wizualizacja moich skromnych postępów.

Fred-k2 napisał(a): Troszkę paproszków widać ale po polerce powinno być ok.
Kazik napisał(a):Co do lakieru na kaście to może i położony jest całkiem znośnie ale sporo syfków masz poprzyczepianych.
Kazik napisał(a):Na koniec zadam takie pytanie, czy ten kolor na kaście spełnia Twoje oczekiwania?
Taki chciałeś uzyskać?
darkies napisał(a):Tak, planowałem jakiś mocny różowy, coś w stylu kolorów Barbie, a podczas mieszania wyszedł mi taki i po paru testach okazał się tym "właściwym", najbardziej zbliżonym do zamierzonego.

DarkWing napisał(a):Gust, gustem ale może kolega chce go zrobić w "prezencie" swojej kobiecie.... Wtedy kolor byłby zrozumiały....
darkies napisał(a): ... obiecałem ten model zrobić mojej dziewczynie ...
TomekWnęk napisał(a): nierówności przy mieszku lewarka zmiany biegów.
Kazik napisał(a): darkies napisał(a):Tak, planowałem jakiś mocny różowy, coś w stylu kolorów Barbie, a podczas mieszania wyszedł mi taki i po paru testach okazał się tym "właściwym", najbardziej zbliżonym do zamierzonego.
Ok o gustach nie dyskutujemy

powerpablo napisał(a):Tak jak Sławek wspomniał uszczelki oszklenia jak i linie podziału wyszły bardzo mizernie.
Od siebie dodam że nawet czarne nadkola też nie są najlepsze, psują cały efekt. Popraw to jeśli nie jest za późno i modelarstwo to wielka cierpliwość. Ja wiem, że czasami jak się chce jakiś element pomalować to malowania jest z 5 minut nawet nie całe a nad maskowaniem schodzi podaj nawet ze dwie godziny tak więc pośpiech nie jest wskazany.
Popracuj nad cierpliwością do takich rzeczy bo diabeł tkwi w szczegółach.
pozdrawiam
Paweł

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości