Malowanie fikcyjne - czyli jak wyobrażam sobie tego potwora w fabryce Henschel tuz przed pierwszymi próbami.
O modelu i jego budowie szerzej pisałem w ostatnim numerze "Super Modelu", dlatego tutaj rozpisywał się nie będę.

Moderator: xenomorph

Panzer napisał(a):O modelu i jego budowie szerzej pisałem w ostatnim numerze "Super Modelu", dlatego tutaj rozpisywał się nie będę.
matejson napisał(a): Panzer napisał(a):O modelu i jego budowie szerzej pisałem w ostatnim numerze "Super Modelu", dlatego tutaj rozpisywał się nie będę.
Szkoda, bo nie wszyscy nabywają ten magazyn
spiton napisał(a):Jest jeden element który budzi mój lekki niepokój-plandeka. Mam wrażenie, ze niczym nie umocowana plandeka o tym wymiarze, po prostu wpadła by do środka pod wpływem grawitacji.
Korowiow napisał(a):Jedyne na co zwróciłbym uwagę to wycieki na kołach. Jeśli pojazd jest jeszcze w fabryce przed pierwszymi próbami to będąc jego konstruktorem/budowniczym martwiłbym się wyciekami na tym etapie eksploatacji.

Panzer napisał(a):
Ja tam się mogę nie znać, ale za zaciekami stała myśl, że pojazd funkel nówka, więc ktoś środków smarnych dodał w nadmiarze, żeby się "przesmarowało". Oczywiście moja teoria może być do d...
homer13 napisał(a):Witam. Pierwszy raz widzę model w takiej postaci i przyznam, że mi się podoba. Fajnie wygląda kolor pancerza- to podoba mi się najbardziej. Czy będzie okazja zobaczyć ten model w Bytomiu br. ?
Mierzu napisał(a):Odnoszę nieodparte wrażenie, że zdjęcia w Super Model są lepsze niż te na forum.

Powrót do Pojazdy wojskowe w skali 1:72 i mniejsze - galeria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości