Kurcze, zazdroszczę. Kiedy ja siew to bawiłem, WFB uważane było za dziecinadę a teraz na forach internetowych dla modelarzy wychwala się malarzy figurek.
Dokonałem próby nagrania filmiku używając wypasionej obrotowej podstawki napędzanej nitką ;) Póki co jeszcze mi nie wychodzi wrzucanie materiału HD na youtube, ale walczę
Ładna, precyzyjnie wymazana miniaturka. Aczkolwiek patrząc na Twoje możliwości, nieco nie wykorzystałeś jej potencjału ;) Nurglowa skóra aż się prosi o większą ilość zabawy, przebarwień, przegnić, sińców itp. Smaczności po prostu ;) Tutaj nieco zbyt jednolicie to wyszło moim zdaniem... Na pancerzu też widziałbym dużo rdzy itp. Za to topór świetny
Bardzo mi się podoba. Prezentacja video jest super. Myślę, że już niebawem mniejsze modele będą coraz częściej presentowane w ten sposób. Zdjęcie na białym tle również jest dobre. Natomiast montaż tła w zdjęciach z pierwszej serii do mnie nie przemawia. Sam dobór tła, jak i technicznie ok. Z tym, że w końcowym efekcie figurka wygląda jakby wisiała w powietrzu.