przez saab » piątek, 6 stycznia 2012, 21:48
Witam wszystkich miłośników samolotu M-28 / Bryza , oraz sympatyków modelarstwa szczególnie modeli Bryzy w dowolnej skali.
Jak co roku jest taki jeden dzień kiedy wszyscy jesteśmy razem. Otwierają się nasze serca , rozglądamy się co najcenniejszego możemy ofiarować w tym dniu.
Postanowiłem za zgodą moich zwierzchników przekazać cząstkę mojej pracy na rzecz
WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY - dla wszystkich potrzebujących dzieci .
Przekazałem portalowi EPML Spotters model samolotu M-28 skala 1/48 aby za ich pośrednictwem i portalu internetowego wystawić na Aukcji WOŚP 20 Finał.
Model jest Państwu doskonale znany z relacji na forum .
Atrakcyjność tegorocznego modelu jest wyjątkowa , to zwycięzca licytacji zadecyduje w jakim malowaniu będzie jego model. Jest z czego wybierać proszę prześledzić zapis w aukcji.
To 40.000 odwiedzin tego wątku pokazuje jakie zainteresowanie przez blisko dwa lata towarzyszyło powstawaniu tego modelu.
Opracowując prototyp starałem się rzetelnie odtworzyć większość detali.
Dzisiaj jest niepowtarzalna szansa na pozyskanie Bryzy 1/48 gotowej do postawienia.
Apeluję tu do wszystkich osób które kontaktowały się ze mną , w celu kupna modelu .
Szczególnie piloci i mechanicy z Krakowa , W-wy, i pozostałych miejsc gdzie bazują 28’ki
Dzisiaj to tylko hojność Waszego Serca ułatwi wam drogę do upragnionego modelu.
Dzisiaj nikt nie traci wszyscy zyskują .
Wy - upragniony model,
Orkiestra - Waszą ofiarność ,
Ja - uśmiech kolejnych anonimowych dzieci.
Ja z mojej strony gwarantuje wam 100% satysfakcji z posiadania tego wyjątkowego modelu.
Bo jest tylko JEDENA taka 28’ka , otrzyma ona numer „ NR 001 WOŚP 2012”
I certyfikat ręcznego wykonania.
Oraz laserowo grawerowaną podstawę wg przesłanego wzoru.
To Ty z dumą będziesz mógł postawić go na swoim biurku , ze specjalną dedykacją
I świadomością , że każda złotówka wydana była z sercem.
Wiem że Wasze serca biją dzisiaj o wiele mocniej .
Polecam Waszej uwadze i ofiarności opisany model.
Z poważaniem
Tomasz Bilkiewicz
Siema
Ostatnio edytowano piątek, 6 stycznia 2012, 22:14 przez
saab, łącznie edytowano 1 raz