Hassassin Ragik - figurka z gry Infinity, 30mm

Właśnie skończyłeś figurkę, chciałbyś ją zaprezentować - poddaj ją tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Hassassin Ragik - figurka z gry Infinity, 30mm

Postprzez KędzioR_vo » niedziela, 8 stycznia 2012, 21:08

Witam. Dotychczas moje figurki nie mają tutaj zbyt wielu komentarzy, ale cóż, wrzucić można. Oto i Ragik - jednostka specjalna, skoczek powietrznodesantowy. Miniaturka gotowa od wczoraj, acz pogoda taka sobie i w końcu postanowiłem zmieszać naturalne światło (praktycznie żadne) z białą lampką. Wyszło nieźle, oto i efekty:
Obrazek

Tradycyjnie, większe fotki z tej wyżej i kilka innych można znaleźć tutaj: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Plus zdjęcia, które mi się najbardziej podobają - jak zwykle - czyli moje całe trio :)
Obrazek
I kolejne takowe: 1, 2, 3, 4.

I oczywiście link do CoolMini - http://www.coolminiornot.com/295652 - wszelkie oceny od 8 w górę bardzo mile widziane ;)

PozdRawiam i z góry dzięki za ewentualne komentarze

P.S. Widać, że koleś ma umiłowanie do skoków. Wczoraj dwa razy mi się zdesantowywał na podłogę, aż wciąż nie mogę uwierzyć, że nic się nie stało z jego delikatnymi skrzydełkami czy bronią ;)
KędzioR_vo

Reklama

Re: Hassassin Ragik - figurka z gry Infinity, 30mm

Postprzez piotr dmitruk » niedziela, 8 stycznia 2012, 22:17

Zdjęcia trochę ciemne i nieduże, ale figurka mi się podoba. Wolę bardziej "nowoczesny" look, niż takie "dawno temu, w odległej galaktyce".
Pozdrawiam
Piotrek
MOJE PORTFOLIO ARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Postprzez marasenha » czwartek, 19 stycznia 2012, 09:52

Gry nie kojarzę, ale figurki mi się podobają, zawsze podziwiam prace w takich małych skalach :). W dziale figurkowym niestety trochę pustawo, dlatego mało komentarzy, ale miejmy nadzieję, że się to zmieni. Ja na pewno będę się tutaj udzielał :)
Moją bronią jest umysł. Brat ma swój miecz, król Robert ma młot, a ja mam umysł... umysł zaś potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia, jeśli, oczywiście ma zachować ostrość. - Tyrion uderzył dłonią w skórzaną okładkę książki. - Dlatego właśnie czytam tak dużo, Jonie Snow.

"Gra o tron" George R.R. Martin
marasenha

Postprzez Czarny » czwartek, 19 stycznia 2012, 12:36

Figurki prezentują się świetnie a gra - jeden z najlepszych systemów skirmishowych z świetną mechaniką.
Czarny

Powrót do Figurki - galeria ukończonych figurek