Mnie nie nudzą, wręcz przeciwnie Podoba mi się ten poczciwina , choć akurat ta różowawa część płaszcza jakby mniej ;) Pomalowałbyś jakiegoś orka może, co ?
Born to lose - out to lunch - Ian "Lemmy" Kilmister
przez marasenha » czwartek, 26 stycznia 2012, 23:07
Mi absolutnie się nie nudzą , wampir kozacki, nie pasuje mi jedynie ta jaskrawa czaszka, fajnie by wyglądała jakoś klimatycznie okrwawiona . To co pokazałeś na następnych zdjęciach to Twoje dzieło? Czy planujesz zakupić? Jeśli Twoje to
Moją bronią jest umysł. Brat ma swój miecz, król Robert ma młot, a ja mam umysł... umysł zaś potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia, jeśli, oczywiście ma zachować ostrość. - Tyrion uderzył dłonią w skórzaną okładkę książki. - Dlatego właśnie czytam tak dużo, Jonie Snow.
Wampira już nie poprawię, wczoraj się sprzedał Na fotce jest malowanie producenta, mam nadzieję osiągnąć coś podobnego. Sporo tam aerografowania, może się uda, ale to póki co melodia przyszłości. Wczoraj zanabyłem coś takiego: Miałem nadzieję że te kratki mają wyżłobione, a tu lipa, jest gładko - takoż będzie wyzwanie przy malowaniu. Na dodatek to kiepawy finecast. Ale będę walczył
Otóż tak się szczęśliwie składa że kilka ulic dalej mam sklep modelarski z dość dużą ofertą warhammera. Sprzedają też przez net: http://www.model-fan.com.pl
Sklepów netowych zajmujących się tym jest sporo, wystarczy w guglu wklepać "warhammer sklep"
Naprawdę super technika malowania! Może przy okazji rozpoczęcia prac nad nową figurką dasz trochę fotek z warsztatu? Po cichu liczę na więcej figurek z wh 40k
Ten wampir mi się bardziej podoba, choć nie ukrywam, że mógłby być jeszcze bardziej mroczny
Moją bronią jest umysł. Brat ma swój miecz, król Robert ma młot, a ja mam umysł... umysł zaś potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia, jeśli, oczywiście ma zachować ostrość. - Tyrion uderzył dłonią w skórzaną okładkę książki. - Dlatego właśnie czytam tak dużo, Jonie Snow.