Model ma przedstawiać pojazd zmodyfikowany w warunkach polowych poprzez dodanie na kadłubie stelaży na worki z piaskiem. Ten konkretny wóz miał też dodatkową antenę przymocowaną na boku wieży. Pojazd najpewniej należał do dowódcy/oficera łącznikowego w którymś z plutonów amerykańskiej 25Batalionu Czołgów 14D.Panc.
Nie mam dostępu do skanera w tym momencie więc zdj. na którym się wzoruję wstawię później.
Model to miszmasz, głównie na podstawie Dragona (wieża z modelu M4A3(105), oraz wózki) i Trumpetera (kadłub) oraz dodatki z czego popadnie. W wieży wymieniłem jarzmo armaty na dragonowskie od 75tki, osłona armaty jest od Trumpretera a sama lufa z UMa (będzie miała na końcu zatyczkę). Pojazd był dość obficie przykryty szmatami więc nie będzie widać że "maska" z Trampka jest taka sobie.
Stelaże wykonałem z profili plastikowych i blaszki z puszki po piwie. Na razie poobkładałem tylko przedni pancerz, worki są z miliputa - szczerze mówiąc jestem bardzo niezadowolony z tego jak wyszły ale nie będę ich już rwał.

Jak go poskładam do kupy to zrobie lepsze zdjęcia :/
Do dodania zostały worki na bokach, układ jezdny, km i anteny i kilka dupereli na kadłubie.