Co do kół, część UMów ma już poprawione (na pewno w Achillesie, ale w którychś Shermanach też) i Trumpeter ma do wyboru odlewane i tłoczone w M4 i M4A1.
Moderator: xenomorph
Sherman napisał(a):Na tym zdjęciu jest inny wóz, zdjęcia tego którego robisz z lewej strony nie znam, więc szansa jest 60:40% na korzyść wieży LB bez pistol porta. Tak jak napisałem i taka opcja jaką wybrałeś jest możliwa jak i mógł on PP mieć
Sherman napisał(a):Co do kół, część UMów ma już poprawione (na pewno w Achillesie, ale w którychś Shermanach też) i Trumpeter ma do wyboru odlewane i tłoczone w M4 i M4A1.
temir2 napisał(a):Z poprawionymi UMami się nie zetknąłem, natomiast zakup „Trumpetera” na kanibalizację wiąże się ze wspomnianym poprzednio sporym wydatkiem.

Panzer napisał(a):Po podkładzie wygląda fantastycznie. Uwielbiam Twoje modele po surfacerze. Wtedy widać całość wkładu pracy modelarskiej w odtworzenie oryginału.

Sherman napisał(a):Pokrowiec na karabin wygląda tak sobie.
Sherman napisał(a):Jakim kolorem go malowałeś?
Sherman napisał(a):Wydaje sie zbyt zielony...

Sherman napisał(a):Co to za "skrzydełka" przy osłonach?
Panzer napisał(a):podziwiam za wkład pracy w tego żuka gnojarza (sorki, ale z tym trałem jakoś taki mi się kojarzy z żukiem pchającym kulkę).
Panzer napisał(a):Ostatnio masz jakąś fazę na dziwolągi, więc jestem bardzo ciekaw kolejnych produkcji.
Panzer napisał(a):Jak rozumiem kawałek gruntu pod kapciami też będzie, czy tak?
czak45 napisał(a):Fajne kolorki, faktura pancerza i matowe elementy.
Jest bardzo realnie choć delikatnie wybrudzony i zużyty.

czak45 napisał(a):Wymalowałem Dragon Wagona RUSSIAN UNIFORmem i tak za zółtawo wygląda.
Sherman napisał(a):Wyżej w odpowiedzi na mojego posta napisałeś że używałeś Vallejo
temir2 napisał(a):Kolor podstawowy to akryl Tamiji XF-51 „Khaki Drab” a barwy uzupełniające to różne Vallejo.
Sherman napisał(a):OD od V. jest raczej na pojazdy z Wietnamu.
Powrót do Pojazdy wojskowe w skali 1:72 i mniejsze - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości