Dzięki wielkie za miłe komentarze - fajnie, że się podoba
Znalazłem jeszcze takie dwie fotki - myślę, że warte pokazania:

Linie podziału wyszły nad wyraz dobrze (może uwierzycie lub nie, ale były to moje pierwsze w życiu linie podziału), aczkolwiek chętnie bym coś jeszcze poprawił (ale to może przy kolejnym modelu). Linie zrobiłem w dosyć prosty sposób: karoseria była pomalowana kolorem, ale jeszcze przed clear`em, linie zapuściłem Zero mat black - jest bardzo rzadki i ciężko kryje, więc jest idealny, po dokładnym wyschnięciu, położyłem mgiełkę koloru i później już standardowa procedura.
Miałem finiszować w weekend, ale z powodu przeprowadzki (już 3-cia w ciągu pół roku :/) się nie wyrobiłem. Podwozie już stoi, tj. wspominałem wcześniej. Do karoserii wkleiłem już szybę na wikol - spoiny wyszły pięknie, prawie ich nie widać, a szyba super się trzyma, dokleiłem wycieraczkę tylnej szyby (ta z zestawu jest idealna) oraz światła postojowe. Zabrałem się też za poprawę uszczelek, no i pomalowałem wreszcie podszybie i uszczelkę przedniej szyby - na razie niestety tylko takie zdjęcie:

Po zdjęciu taśmy niestety lakier w niektórych miejscach się pomarszczył, co wydało mi się dosyć dziwne z uwagi na fakt, że trzymanie w dłoniach, czy wykonywanie innych operacji nie wpłynęły na niego, a tu taki zonk. Przeszlifowałem kastę jeszcze raz papierami zaczynając od 8000, później pasty polerskie Zero i na koniec użyłem wosku Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax i efekt jest oszałamiający - teraz kasta leży sobie zawinięta w ściereczkę, żebym ponownie jej nie uszkodził
No to koniec przekazu