przez measure » czwartek, 9 lutego 2012, 22:15
Koledzy forumowicze.
Strona zaczeła się niewinnie cytuję ....Ludzie na mieście mówią, że AeroPlast pracuje nad takim modelem...
Tak Aeroplast pracował i pracuje dalej. Sa domysły ale jak ja bym zdradził wcześniej to Niemiec czy Włoszka zabiliby mnie za to. Żadna fabryka nie zdradza swych planów i gdzie oraz co wykonuje. Wasze podejrzenia zostawcie na boku i starajcie się wykonac model jak najlepiej. Są wypowiedzi że złe kratki inne detale za małe. Ja mogę rysowac wszystko tylko czy da się to wykonać w detalu. Naewt moje dokumentacje ( EF Typhoon i He111 ) zawsze miały jeszcze coś do dodania pomimo złotego medalu. Więc co chcielibyście . Model co zrobi jak ( to nazywa Pan A.Z ) sklejacz , dla niektórych z kolegów znowu jest nie taki. Koledzy kupcie i dajcie mozliwość wykazania sie w inwencji twórczej. A na konkursach będzie pięknych modeli w dziale śmigłowce. Wówczas pojawi sie następny tak jak jeden z Was wyraża życzenia .
Jedno . Na Targach w Norymberdze przedstawiciele nad suwenirami wykonywali same cmokania i pootwierali usta z podziwu.
Oby tak dalej . Ja ze swoim doświadczeniem podziału detali i sposobem zaformowania mogę narysować wszystko tylko trzeba mieć na to finanse i czas . A tego nie jest w nad miarze.
pozdrowienia