piotr dmitruk napisał(a):Zdecydowana poprawa, nie popadaj tylko w przesadę przy brudzeniu i odrapaniach, tu łatwo przewalić. Lepiej zrobić zbyt mało, niż zbyt dużo. Odymienia powinny kończyć się w bardziej rozmyty sposób.
Z brudzeniem spodu trochę przesadziłem . Co do odymień robiłem je po raz pierwszy i wyszło średnio postaram się w następnym modelu zrobić bardziej rozmyte tak jak mówisz .
Zio napisał(a):No i bardzo pięknie , widać że się rozkręcasz

Właściwie wszystko mi się podoba ( no może z wyjątkiem luf w kolorze OD

) .
Jak napisał Wojtek zrób mu kilka zdjęć "z profilu " - z tej perspektywy powinien prezentować się najbardziej atrakcyjnie .
PZDR
Dzięki za miłe słowa . Powoli zmierzam w dobrym kierunku , ale nie ma co popadać w zachwyt bo czeka mnie jeszcze dużo pracy . A co jest nie tak z tymi lufami ?? Może uda mi się to poprawić .
Przy okazji wrzucam dwie foty z profilu :

marder napisał(a):Mam jedno może trochę głupie pytanie ale czy "on" wnęki komór podwozia ma pomarańczowe, czy jest to może wina mojego monitora?!
...jeśli nie monitor, to czy ta P-40 nie powinna mieć ich w kolorze Zink Chromate lub może w Interior Green?
Pozdrawiam
Na moim monitorze również widać że wnęki są pomarańczowe , ale w rzeczywistości mają kolor Zinc Chromate Yellow . Fotki nie najlepszej jakości przekłamują kolor.
Ostatnio edytowano czwartek, 3 kwietnia 2008, 17:48 przez
Deco, łącznie edytowano 1 raz