Grzegorz Stróżek napisał(a):tomek_chacewicz napisał(a):Bardzo ładny, ja teraz czekam na dodatki do niego
Za dwa-trzy tygodnie powinna być zrobiona Part-owska blaszka.
Kiedy w handlu - nie wiem.
Ha! Wiedziałem
Grzegorz Stróżek napisał(a):tomek_chacewicz napisał(a):Bardzo ładny, ja teraz czekam na dodatki do niego
Za dwa-trzy tygodnie powinna być zrobiona Part-owska blaszka.
Kiedy w handlu - nie wiem.
Grzegorz Stróżek napisał(a):Za dwa-trzy tygodnie powinna być zrobiona Part-owska blaszka. Kiedy w handlu - nie wiem.

measure napisał(a):Dziejo!!
Nic z tego . rysuje sie ponownie od zera. Wyobraź sobie ściankę lub detal o grubości 0.5 mm pomniejszone o 2/3 . Nie da rady z dopływem tworzywa. A w rysunkach 3D przy skalowaniu sa inne prawa i nie każda ściana robi to samo , nie mówiąc o spasowaniu detali.
measure napisał(a): rysuje sie ponownie od zera.

piotr dmitruk napisał(a):measure napisał(a): rysuje sie ponownie od zera.
Na ogół się rysuje, czy już się rysuje?
measure napisał(a):Nic z tego . rysuje sie ponownie od zera. Wyobraź sobie ściankę lub detal o grubości 0.5 mm pomniejszone o 2/3 . Nie da rady z dopływem tworzywa. A w rysunkach 3D przy skalowaniu sa inne prawa i nie każda ściana robi to samo , nie mówiąc o spasowaniu detali.
jeśli to oczywiście nie jest tajemnica handlowa. Jest szansa na 1/72?piotr dmitruk napisał(a):czy już się rysuje?

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości