Spoko "Easy Eight" śmigały na takich kapciach pod koniec wojny. Podobają mi się te szmaty, muszę też zacząć takie lepić, to miliput? Marku nawierć te kołnierze przy wlewach paliwa dla tych wycieków.
Bomba! Niby zakurzony po całości ale fajnie zróżnicowany. Te wycieki są świetne.
Pozdrawiam z mojego brodzika intelektualnego, Paweł Klaja, Fun-sklejacz tworzący rzeczy z gruntu słabe albo przeciętne... http://pawelklaja.blogspot.com Tekst roku: [..] ... więc nie ma go co manieryzmem rodem z "Super modelu" psuć. Modelarstwo redukcyjne to fakty w skali a nie mity i radosna twórczość. ... [...]
Co do sznura to dostał warstwę supergluta a potem farb i wyszedł pręt a nie linka, cóż nauczka na przyszłość. Co do konfiguracji to wg książki Stevena Zalogi o tym jak sklejać szerminatory taka kombinacja byłaby możliwa.
Na pierwszy rzut okiem to ten model mi się nie podobał. Jak to ktoś już wcześniej powiedział, był mdły i blady. Zdecydowanie model zyskuje przy dużych zbliżeniach. Wychodzą wtedy wszystkie smaczki.