portalus napisał(a):...to jak dla mnie była bardzo udana...
portalus napisał(a):Wyróżniona oraz wyróżniony wyglądali na zadowolonych - mam nadzieję, że zobaczymy relacje z budowy tych modeli u nas na forum.
KFS-miniatures napisał(a):portalus napisał(a):
A uprawiając prywatę, chciałem szczerze i serdecznie podziękować organizatorom, tym wszystkim, którzy byli odpowiedzialni za przygotowanie techniczne mojego pokazu. Jestem pod wielkim wrazeniem, i nie kryję, iż czuję się nieco zaambarasowany, bo jeżeli prezentacja nie spełniła oczekiwań audiencji, to niestety nie mam jak zwalić winy na 'czyniki zewnętrzne'.
Seweryn napisał(a):Robił ktoś foty "cywilnym" ?
wuen napisał(a):Dlaczego dopiero jutro?![]()
Wstaw chociaż najważniejsze - zwycięzców...
portalus napisał(a):Kiedyś napisałem, że jak będę w Bytomiu to dla młodych ufunduję jakieś fanty, byłem i miałem fanty
\lejgo_inc napisał(a):Kamil - twój performans był wielce ok. Masz panie tempo. Kamera ledwie nadążąła.
lejgo_inc napisał(a):na widok ustawionej przy ulicy żółtej tablicy z napisem "FESTIWAL MODELARSKI ->"?
Bond napisał(a):Choć mijaliśmy się po wileokroć,
Bond napisał(a):- twojej wiedzy dot. posługiwania się aerografem, farbami i suszarką,
Bond napisał(a):- twojego image, a zwłaszcza munduru z jednostki bliżej nieznanej przez pomyłkę przypisywanej lasom Schwarzwald-u,
Bond napisał(a):Za rok będziesz? Pytam w imieniu fanów.
portalus napisał(a):PWR - Pug 206 Cersanit (205 i Subaru też były tego samego autora, otrzymał Mercedesa DTM + duży kalendarz MB F1)
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości