Dzięki za komentarze i odpowiadam na zarzuty i spostrzeżenia
Kamuflaż- starałem się to zrobić tak jak widać na zdjęciach, aczkolwiek te jakimi dysponowałem nie przedstawiały wszystkich stron czołgu i nie były też najlepszej jakości. Dodatkowo w pewnych obszarach sugerowałem się schematem jaki proponuje Dragon, a w tym też jest kilka błędów, które w jakimś stopniu starałem się uniknąć. Być może do jakiegoś zdjęcia nie dotarłem i dlatego na modelu kamuflaż może nie być do końca poprawnie odwzorowany, choć układ plam wydaje się być prawidłowy. Zresztą ostatnio na PlanetArmor była galeria tej samej Pantery 421, gdzie w/g mnie wykonawca podszedł do kamuflażu w jeszcze bardziej fantazyjny sposób, a więc wydaje mi się, że nie jest źle, choć nie przeczę, że mogłoby być lepiej
Piaskownica- no cóż, podstawka, jak podstawka, widziałem na konkursach i tu na forum podstawki, które przy tej wyglądają jak wieżowce. U mnie piaskownica (w sumie świetne określenie

)ma łącznie 3,5cm wysokości, a wiec jest stosunkowo niska, a przy tym sprawia, że czołg w moim guście prezentuje się ciekawiej.
Gąsienice- Starałem się właśnie ułożyć je tak, jak to widać na zdjęciach archiwalnych, ale nie ma co ukrywać- to po prostu magia Friuli, które same dostosowują się do podłoża i ułożenia kół