Kazik napisał(a):Chciałem po prostu bardziej się przyjrzeć silnikowi bo piszesz że wyszło jak wyszło

Kazik napisał(a):Nie jest źle.
Te frontowe dekielki będą jeszcze malowane.
Macio4ever napisał(a):Taki spec to ja raczej nie jestem. Marek ma też rację, że czerowny nie jest łatwy do fotografowania.
Po pierwsze tło ma dziwny kolor - jeżeli było białe, a nie jest to znaczy, że coś z balansem bieli nie zaśmigało.
Po drugie światło masz skierowane na bak + masz włączoną korekcję naświetlania (prześwietlanie) + punktowy pomiar światła, który też mógł spowodować prześwietlnie.
Ja bym spróbował z bardziej rozproszonym światłem, pomiar światła z cześci kadru + może tło w innym kolorze. Ewentualnie zdjęcie w dziennym świetle.
Nic innego na razie nie przychodzi mi do głowy

Macio4ever napisał(a):Ładna niunia! Ale nie ściemniaj nam tu w 1:1 tylko dawaj aktualizację modelu.
MesserDesign napisał(a):No przy skali 1:1 prace widać idą lepiej
Ale czy mi się wydaje czy tylne podnóżki mają od spodu szwyprzy tej skali to nie do pomyślenia ( 1:1 )
![]()
Pozdrawiam
MesserDesign

Macio4ever napisał(a):Fajny motorek z tego będzie. Powalcz trochę z głębią ostrości i będzie luks.
Kazik napisał(a):Niezły stuntbike z niej by był. Tylko trzeba by ją trochę poobijać![]()
Zgrabny motorek.
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości