Czarny napisał(a):Drogi Kubo
Poświęciłeś moim projektom Wiele swojego cennego czasu. Jestem Ci za to bardzo wdzięczny i bardzo cenię sobieTwoją wiedzę i uwagi. Miałeś dać widzieć te model jeszcze podczas praci wówczas wówczas wyrażać swoje opinie. Po publikacji zdjęć Wysłałem ci wiadomość, zapraszając Cię do Krakowa na wystawę rzebyś .mógł go obejrzeć w realu ponieważ część rzeczy o którychpiszesz rzeczywiście na modelu jest. Kiedyś na PW rozmawialiśmy o relatywizmie jaki rodzi się w związku z posiadaniem takiej a nie innej jakości i ilości zdjęć przedstawiających rzeczywiste maszyny.każdy model jest interpretacją rzeczywistego obiektu dokonaną w oparciu o istniejące źródłaoraz pomysł autora pracy.Tym bardziej zdziwiła mnie twoja odpowiedź na temat brudzenia modelu.W jednym poście piszesz, że rynienki się nie brudzą ale wiesz iż. zdjęcia potwierdzają coś innego. Moim zdaniem, jeśli szanowałbyś bardziej zdanie innych i troje zdanie byłoby bardziej szanowane. oczywiście jest pewien patent zabrudzenie109 tki ale ostateczne jego Wykonanie jest kwestią indywidualną dla każdej maszyny. Wybacz mi moją -śmiałość ale dla mnie stwierdzenie, ze coś występowało rzadko nie znaczyże jeśli zdjęcie jest kiepskiej jakości to potwierdza, iż tego typu śladów tam nie było.Nie rozumiem dlaczego mang robić takie same 109. Pilcież to maszyna z duszą!
Używałeś google translator?