Piątek trzynastego w sklepie Exito

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

Re: Piątek trzynastego w sklepie Exito

Postprzez MiKi » poniedziałek, 16 kwietnia 2012, 21:20

Marco mam inne doświadczenie . W jednym z wymienionych sklepów zamówiłem , towar który był niedostępny w innych
sklepach , miałem świadomość , że oferta może być nieaktualna ale oczekiwałem w takim wypadku odpowiedzi
"towar niestety już niedostępny" . Zamiast tego towar zniknął z oferty na moje zapytania o zamówienie ni przyszła
żadna odpowiedź . Trudno zdarzają się też takie sklepy , wysłałem mail z poleceniem usunięcia moich danych
z katalogu ich klientów i uważam sprawę za załatwioną .
MiKi

Reklama

modele polskich samolotów

Postprzez Rafal » wtorek, 17 kwietnia 2012, 01:38

Daniel-Martola napisał(a):
Rafal napisał(a):Kontrargumenty :) :

Jak dotąd poza przelewami w obrębie tego samego banku nic w ciągu 60 sek na konto nie wpłynęło :mrgreen:
Ale jakbyś chciał spróbować to chętnie udostępnię konto :lol:

pozdrawiam

Szukam dojścia. Bo nie mam konta w Aliorze. Ale za pól roku wg Komisji Nadzoru Finansowego będzie to już codzienność.
Google nie zwalnia z samodzielnego myślenia.
Rafal

Postprzez Rafal » wtorek, 17 kwietnia 2012, 01:42

Ostach napisał(a):W Chematicu byłem ostatnio pierwszy raz. Raczej sklep RC niż modelarski. Więcej nie mogę powiedzieć.

Przepraszam ale czy po wejściu obróciłeś się ? Bo jeśli to ten sklep na Ursynowie to po stronie kasy jest strona RC i wtedy za plecami masz potężna stronę z modelami do sklejania.

A jeśli sklep na Conrada to dawno nie byłem i nie znam aktualnej geografii.
Google nie zwalnia z samodzielnego myślenia.
Rafal

Postprzez Ostach » wtorek, 17 kwietnia 2012, 08:38

No własnie dobrze się tam obróciłem i jakoś nie wydawało mi się to potężne. W porównaniu z Martolą czy Jadarem...
"Mr. Spock, the women on your planet are logical. That's the only planet in the galaxy that can make that claim."
Ostach

Postprzez marasenha » wtorek, 17 kwietnia 2012, 13:20

bartek piękoś napisał(a):
Ja polecam sklep "moje hobby". Najwięcej tam kupowałem, zawsze zastawało dobre wrażenie, nawet jak miałem jakieś niestandardowe życzenia co do zamówienia. Niezłe ceny, duży wybór, życzliwy i rzetelny właściciel, b. sprawna wysyłka.
A Exito też wspominam b. dobrze. W przeciwieństwie do M-Zone.

Też mogę z czystym sumieniem polecić Moje Hobby, robię tam 90 % moich zakupów, raz zdarzyło im się zagubić gdzieś figurki z zamówienia składającego się z kilku innych produktów, napisałem maila, przeprosili i paczka była na drugi dzień (wiem, że z Wieliczki do Krakowa jest bliziutko, ale i tak szybka reakcja).
Moją bronią jest umysł. Brat ma swój miecz, król Robert ma młot, a ja mam umysł... umysł zaś potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia, jeśli, oczywiście ma zachować ostrość. - Tyrion uderzył dłonią w skórzaną okładkę książki. - Dlatego właśnie czytam tak dużo, Jonie Snow.

"Gra o tron" George R.R. Martin
marasenha

Poprzednia strona

Powrót do Oferty sklepów i firm