Powolutku stowarzyszenie się rozrasta i jest nas już siedmioro, do czasu uruchomienia strony internetowej naszym głównym medium w sieci jest twarzbuk, gdzie można znależć trochę informacji o nas:
Może wybierzecie się do Szczecin 14-15/04 na nasz festiwal modelarski "Paprykarz 2012"? Fakt faktem nie jestem organizatorem, ani nawet nie znam organizatorów ale serdecznie zapraszam - może zacznie coś się dziać w naszym zagłębiu (chciałem użyć innego słowa ale moderator by to wyciął) modelarskim
Pewnie, że się wybieramy. Też mamy nadzieję że Zagłąbiopomorskie się wkońcu rozkręci W maju jest Koszalin. Jak się rozkręcimy to trzy nawiękrze miasta w naszym województwie bedą miały ośrodki modelarskie. Na zachodzie to normalne...
Witam. Uruchomiliśmy już stronę internetową. Na razie wersja tymczasowa z najważniejszymi informacjami, do czasu skonstruowania porządnej witryny. www.szkwal.kolobrzeg.pl
przez smk_szkwal » wtorek, 17 kwietnia 2012, 14:50
Witam. Z wielką dumą pragnę powiadomić wszystkich zainteresowanych, że Szkwał posiada już siedzibę. Adres jeszcze tajny przez poufny, bo w chwili obecnej trwają prace adaptacyjno remontowe. 50 m/kw zapewni nam odpowiednią ilość miejsca na modelarnie z czego się cieszymy. Nie udało by się bez Tomka i Izy, którym serdecznie dziękujemy. Szczegóły i fotki już niebawem. Pozdrawiam Filip
przez smk_szkwal » niedziela, 29 kwietnia 2012, 15:32
W dniach 1-3 maja zapraszamy wszystkich do Muzeum Oręża Polskiego w Kołobrzegu na majówkę pod hasłem "Ostatnie dni wojny". Moc atrakcji w tym gablota z modelami członków naszego stowarzyszenia.
Kilka fotek z imprezy. Tą małą wystawą zainaugurowaliśmy naszą współpracę z Muzeum Oręża Polskiego w Kołobrzegu i od teraz modele członków Szkwału będą stałym elementem imprez organizowanych przez tą placówkę. Więcej fotek na facebooku.
Po raz kolejny można nas zobaczyć w Muzeum Oręża Polskiego. Tym razem wystawa jest rozbudowana do czterech gablot i można ją oglądać do 1 czerwca w ramach odbywających się w muzeum dni dziecka. Pozdrwiam Filip