bo wszędzie podkreślam ,że zdaje sobie sprawę z wyższości markowych aero nad podróbami .Jeśli odniosłeś inne wrażenie to masz -z całym szacunkiem - problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego (wybacz że tak ostro) Od samego początku zadałem pytanie o konkretny model i różnice w opisie materiałów użytych do jego budowy ,zawartych w opisie tego produktu (BD/TG 180/203) jak i znaczącej różnicy w cenie .Nie zaśmiecam forum ,nie zakładam nowych wątków ,wiec skąd ta przesadna troska moderatora i adnotacja ,,a czytałes..." jakiś syndrom Moda ? (znam podobne przypadki) Liczyłem tylko że ktoś mi udzieli konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie i tylko tyle.Jeśli ktoś nie wie , lub nie ma ochoty udzielania odpowiedzi na nudne , głupie ,ciągłe zadawane pytana -według jego oceny- to trudno ,ale bez mędrkowania.Fajnie że i Ty w końcu dorzuciłeś swoje ,,trzy grosze" do odpowiedzi.Macio4ever napisał(a):Generalnie marudzisz chłopie. Nie można mieć wszystkiego za minimalną kasę.
to swoją, trochę odmienną opinię ,wyraziłem już trochę wcześniej zanim napisałeś ten pościk w viewtopic.php?f=76&t=17969&start=30Macio4ever napisał(a):Kolego Cris "Użytkowniku" - spędziłeś 3 dni na szukaniu. Dobre i to, chwali się. Zadane pytania wskazywały jednak na coś innego.
W konkrecie:
NEO CN to nie jest podróba. Tania wersja Iwaty, robione wiadomo gdzie ale firmowana przez Iwatę i posiadającą gwarancję.
http://www.iwata-medea.com/index.php/products/neo
Macio4ever napisał(a):Sugeruję powściągnąć emocje i dwa razy czytać post przed wysłaniem.
więc jakbyś był łaskaw ,to może podzieliłbyś się swoimi spostrzeżeniami.Być może kiedyś ,w zamierzchłej przeszłości ,używałeś nawet jakiejś taniej PIwaty ,to może jakieś porównanie .Dlaczego tak usilnie przy tym obstaje? Ano sama nazwa Neo form Iwata nie jest dla mnie synonimem jakości ,takiej żeby w ciemno go brać .Choć jest to wyrób produkowany dla Iwaty ,czyli przez niego autoryzowany ,to jednak nie jest to produkt markowy i dobrze już poznany .Macio4ever napisał(a): Widzisz, co do CN - to akurat mam jedną na półce w pokoju
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości