Jacek Bzunek napisał(a):Więcej luzu-nie ma modeli idealnych. Ten pomimo błędów merytorycznych oczywistych dla jednego oglądającego (chwała mu za to, szkoda tylko że tak późno bo zdjęcia z budowy również były) bardzo się się podoba.
RH napisał(a):Kolega "Grzegorz2107" opisem niezgodności oznaczenia ,dopiął swego... jeżeli tak jest to model nie powinien istnieć(nie mieści się unijnych normach) .Tak więc został poddany EKSTERMINACJI ! i przestał istnieć .Zafundowałem mu holocaust czyli wylądował w koszu![]()
Ot i sprawa załatwiona .można już przestać krytykować .

RH napisał(a): wylądował w koszu![]()
.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Już się przyzwyczaiłem, że robisz czyściutkie muzealne eksponatyFajnie się prezentuje.
spiton napisał(a):RH napisał(a):Kolega "Grzegorz2107" opisem niezgodności oznaczenia ,dopiął swego... jeżeli tak jest to model nie powinien istnieć(nie mieści się unijnych normach) .Tak więc został poddany EKSTERMINACJI ! i przestał istnieć .Zafundowałem mu holocaust czyli wylądował w koszu![]()
Powaznie ?
Zawsze zalecam kolegom naukę olewania. Zrobisz coś nie tak, i raczej nie da się tego poprawić. OLEJ TO !!
Pokonaj demona, który Cię z tego (gównianego powodu) budzi w nocy.
RH napisał(a):Kolega "Grzegorz2107" opisem niezgodności oznaczenia ,dopiął swego... jeżeli tak jest to model nie powinien istnieć(nie mieści się unijnych normach) .Tak więc został poddany EKSTERMINACJI ! i przestał istnieć .Zafundowałem mu holocaust czyli wylądował w koszu![]()
RH napisał(a):To prawda ,rzeczywiście gdyby te uwagi były w trakcie pracy to bym to poprawił , bo i tak na stateczniku poziomym malowałem szachownice ,bo kalki były za krótkie ,oraz brakowało jednego kompletu na spód .No chyba ze było to pomyślane z premedytacjążeby móc wytknąć mi te błędy aby sie napawać moim niedopatrzeniem w tej kwestii.
waran napisał(a):[...] łatwiej to się buduje modele w skali nikczemnej czyli 1/72![]()
.Każdy normalny modelarz wie(oczywiście są odstępstwa wśród modelarzy i modeli)że jeśli jakowyś babol mało widoczny jest w małej skali,w tej 1/32 już nie przejdzie [...]

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości