karambolis8 napisał(a):Mój egzemplarz miał w pewnym momencie wyblakłą i skorzystam z tej sprzyjającej okoliczności. Nie chciałbym mieć czegoś różowego na modelu. Zrobię coś pomiędzy kremowym a jasnym różowym.

karambolis8 napisał(a): Jesteś pewien tych obszarów w kolorze 129+148? Na zdjęciach, które mam za bardzo tego nie widać. Myślałem, że tam jest tylko 125, 126 i 140.
nobie1973 napisał(a):Tak, jestem pewien.... Później wrzucę ci jeszcze zdjęcia szczegółów tego samolotu...
karambolis8 napisał(a):Przydałby się jeszcze rysunek od spodu
Może wątek trochę się rozrusza, bo wklejam zdjęć sporo, a komentarzy nie ma. Pewnie czekacie dopiero na galerię, żeby wytknąć wszystkie baboleDruga opcja jest taka, że dobrze mi idzie
young napisał(a):Na kolegę nobie można w tym temacie liczyć. Nawet gdy pisałem tobie karambolis info o tym malowaniu, tak mi coś świtało, czy takie rysunki już tu nie zamieścił.nobie1973 napisał(a):Tak, jestem pewien.... Później wrzucę ci jeszcze zdjęcia szczegółów tego samolotu...
Mógłbyś podobnie jak w przypadku "15" i SUczki, zrobić pdf'a z tymi schematami? Chętnie bym zachował na dysku
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości