spiton napisał(a):Artek, nie słuchaj ich. Ty jesteś prawdziwy modelarz. Kup sobie dobry model antka. JESTEŚ TEGO WART !!!
Zrób porządnego antka (z normalnego zestawu) a potem rób co chcesz (jak mawiał św. Augustyn).
spiton napisał(a):Grzegorz, co ja takiego napisałem ?
Artek82 napisał(a):Oj chłopaki wyluzujcie już gumkiSpitonie odnośnie Antka LOTu to będzie zrobiony i przeryłem linie tam gdzie uznałem to za słuszne, a warsztat "bombowca"
no nie wiem tak od połowy zaczynać
Artek82 napisał(a):Witam Szanownych Kolegów.
Tematem galerii jest model Antonowa-2 w malowaniu DDR-owskiej Lufthansy. Na początek fotografia oryginału zapożyczona ze strony Interflugu.
Artek, rób swoje, albo przypomnij sobie co o Vintage ma do powiedzenia sam Andrzej Ziober, albo Krzysztof "Kyczart".
http://www.modelarstworedukcyjne.pl/ind ... ;Itemid=61
Niemrawy napisał(a):a największe wzruszenie mnie ogarnia na widok boxartów.
Są najładniejsze na świecie!
Artek82 napisał(a):...Aha, już wiem gdzie się podział Jarek. W najnowszej Skrzydlatej go znalazłem
JGucwa napisał(a):Artek82 napisał(a):...Aha, już wiem gdzie się podział Jarek. W najnowszej Skrzydlatej go znalazłem
Jestem, jestem
O "Skrzydlatej" nic nie wiem, ale w "AeroPlanie" - owszem.
JGucwa napisał(a):Bardzo podoba mi się Twoje dzieło. Wygląda naprawdę dobrze. Powinieneś go wystawiać na Festiwalach w kategorii vintage.
Akurat 19-20 maja skończył się festiwal w Krakowie, ale z tego, co się orientuję, vintage będzie również we wrześniu w Jaworznie.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], skusz i 15 gości