Moderator: xenomorph
Bigmodel napisał(a):Pisałem do WZSM i dostałem odpowiedz, że udostępnienie rysunków jest nie możliwe.
Pan_Cerny napisał(a):
A co jest złego w planach z Modelarza? Wymiary, detale złe, czy może cała bryła?
Marek Jaszczołt napisał(a):Mam zdjęcie dachu kadłuba wersji bezwieżowej z zaślepionym otworem wieży.
Jacek Bzunek napisał(a):Bigmodel napisał(a):Pisałem do WZSM i dostałem odpowiedz, że udostępnienie rysunków jest nie możliwe.
Może Patria będzie bardziej życzliwa?

Krystian Ciechowicz napisał(a):Jacek Bzunek napisał(a):Bigmodel napisał(a):Pisałem do WZSM i dostałem odpowiedz, że udostępnienie rysunków jest nie możliwe.
Może Patria będzie bardziej życzliwa?
Dokładnie. Z pewnych źródeł słyszałem iż TOLOLOKO swojego rosomaka zrobiło na podstawie dokumentacji z PARTIA. Poza podwoziem, które było ze zdjęć robione.
Jaho63 napisał(a):Poza folderami, wszelkimi oficjalnymi reklamówkami, nic nie chcą popuścić.![]()
Napiszcie czego najbardziej brakuje, spróbuję jeszcze raz. Ale konkretnych planów, przynajmniej jak do tej pory, to nie wypuszczą.
Bigmodel napisał(a):Jaho, ja potrzebuje głupi plan jaki dają w folderach reklamowych.
Jaho63 napisał(a):No, z tym nie ma najmniejszego problemu. Dam znać jak będę miał.
Powrót do Pojazdy wojskowe - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości