Ja też mógłbym conieco posklejać - co byłby skłonny pan Piotr zaproponować
Od Piotra nic nie wyciagniemy, ale mysle ze mu po glowie jakis wrak chodzi,
tylko sie zdradzac nie chce.
P
Moderator: xenomorph
Ja też mógłbym conieco posklejać - co byłby skłonny pan Piotr zaproponować
ewpiga napisał(a):Zaobserwowałem na forum taką tendencję do "znikania" modelarzy / tych dobrych / też niepublikowania tutaj ich prac, a wątpię aby zaprzestali budowania nowych modeli.
ewpiga napisał(a):Tak powiem, ulotnili się w stylu angielskim..ja postanowiłem zrobić to z klasą...i pokazać jeszcze tutaj ostatnią swoją relację warsztatową.
badger napisał(a):Ja też mógłbym conieco posklejać - co byłby skłonny pan Piotr zaproponować
subgrafik napisał(a):...powedz mi co bys Ty chcial zobaczyc w moim wykonaniu... strzel we mnie jakims tematem
subgrafik napisał(a):Od Piotra nic nie wyciagniemy, ale mysle ze mu po glowie jakis wrak chodzi,tylko sie zdradzac nie chce.

atrakcyjna forma i wartościowa treść
subgrafik napisał(a):Hmm.. zony na pozowanie nie namowie...

a tak poza 'babą=cycami' co się dzisiaj liczy w modelarstwie ?
MesserDesign napisał(a):Cywil to już był - subaru 2004 WRC, ale jakiś taki... cały. A nie powiem - zobaczyć wrak/rozbity samochód w Twoim wykonaniu ( np po pożarze ) było by niezmiernie miło
Tak, wiem.. podpuszczam... ale może się uda![]()
Pozdrawiam
MesserDesign

Czarny napisał(a):Mam jeszcze trochę zdjęć Hi-luxów z tego samego parkingu

ewpiga napisał(a):Czarny napisał(a):Mam jeszcze trochę zdjęć Hi-luxów z tego samego parkingu
a coś bardziej spektakularnego ??.. no wiesz, pogięte blachy itepe ?
Czarny napisał(a):Postaram się wieczorem przygotować kilka zdjęć i je wrzucić.

ewpiga napisał(a):W takim razie obiecuję....spalony cywil będzie..ze wszystkimi szczegółami łatwego a efektownego malowania

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości