TaurusModels świece 1:32

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

TaurusModels świece 1:32

Postprzez lukaszlaskowski » wtorek, 12 czerwca 2012, 17:36

Za namową kolegów, kolejny produkt, tym razem adresowany dla "większych" modelarzy. Podobno bolączką modeli WNW jest kompletny brak świec w silnikach. Zatem już je można wstawić, bez specjalnego wysilania się. Oto są: świece do silników w skali 1:32. Wzorowałem się na silnikach mercedesa z krakowa, ale pewnie do innych też będą pasować. Do silników WIngNuta pasują - przed chwilą sprawdzałem. Komplet zawiera 14 sztuk. Przewiduję cenę sklepową około 8 złotych.

Obrazek

DZIĘKI WIELKIE MIECIU I SZYMONIE!!!!!!!!
lukaszlaskowski

Reklama

Re: TaurusModels świece 1:32

Postprzez waran » wtorek, 12 czerwca 2012, 18:13

Łukasz zakładaj stronę,bo modelarze ze świata czekają :mrgreen: .Jeszcze raz wielkie dzięki za Twoją TWÓRCZOŚĆ modelarską ;o)
Szmatopłaty ponad wszystko.
waran

Postprzez lukaszlaskowski » wtorek, 12 czerwca 2012, 19:52

waran napisał(a):Łukasz zakładaj stronę,bo modelarze ze świata czekają :mrgreen: .Jeszcze raz wielkie dzięki za Twoją TWÓRCZOŚĆ modelarską ;o)

Waranie drogi! To ja dziękuję za pomysł. Ze stroną to idzie jak po grudzie... sam wszystko robię i trochę czasem czasu brakuje. Niemniej strona pojawi się w czwartek. Już w zasadzie się wyświetla, ale kulawo... Uprzedzam, że strona będzie brzydka okrutnie... taki internetowy vintage. Na utylitarność stawiam - będą dodatkowe materiały (do mercedesa lepsza instrukcja - ta jest trochę zbyt podstawowa i ciężko się z niej czegoś dowiedzieć), będą dokumentacje i takie tam różności.
Dzięki wielkie jeszcze raz,
Łukasz
lukaszlaskowski

Postprzez CzarekB » wtorek, 12 czerwca 2012, 22:30

Sparking plugs ? Jak juz to Spark Plugs.
Ot tak, z przyzwyczajenia.
Czarek.
CzarekB

Postprzez lukaszlaskowski » wtorek, 12 czerwca 2012, 23:45

CzarekB napisał(a):Sparking plugs ? Jak juz to Spark Plugs.

Wielkie dzięki. Zabawne, że też zawsze mówiłem spark plug, ale jakoś sprawdziłem w słowniku technicznym i było -ing (słownik TL+). Jednak czasem trzeba "zaufać mocy". Dzięki wielkie za zwrócenie uwagi - na szczęscie tylko niewielka seria opakowań próbnych wydrukowana - poprawi się.
Jeszcze raz dziękuję za uratowanie od zmarnowania dużej ilości opakowań!
Pozdrawiam, Łukasz
lukaszlaskowski

Postprzez Chrupek » środa, 13 czerwca 2012, 06:24

A ja miałem dla kolegi do pokazania w niedzielę w Rędzinach wypraski z karabinami z WN od Fe.2b, ale kolegi nie było.
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie. http://www.ipmspolska.org.pl
Chrupek

Postprzez lukaszlaskowski » środa, 13 czerwca 2012, 15:54

Chrupek napisał(a):A ja miałem dla kolegi do pokazania w niedzielę w Rędzinach wypraski z karabinami z WN od Fe.2b, ale kolegi nie było.

W niedziele już w wir pracy nad świecami wpadłem. To jest minus "modelarstwa komercyjnego" - brak czasu na "modelrstwo rozrywkowe", w tym spokojne uczestnictwo w imprezach... Szkoda, bo chętnie bym zobaczył.
Dzięki wielkie i pozdrawiam, Łukasz
lukaszlaskowski

Postprzez CzarekB » czwartek, 14 czerwca 2012, 11:54

Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość.
Czarek.
CzarekB

Powrót do Oferty sklepów i firm