http://www.knightmodels.com/product.php ... &id_lang=1
Choć trochę szkoda to pokazywać bo moje nie będzie aż tak dobre
Spodnie i kamizelkę ma w kamuflażu UCP z którym się mierzyłem już w 35, i wyszło dość dobrze:

W większej figurce powinno być łatwiej.
A teraz już do rzeczy, najpierw z grubsza poskładałem figurkę i skałę, figuras był dobrze spasowany i nie musiałem wiele szpachlować ale już skała miała duże dziury, więc sporo szpachli poszło, później zagruntowałem wszystko i dałem czarny podkład, i idąc za ciosem pomalowałem skałę bo byłem bardzo ciekawy jak mi wyjdzie, w domyśle ma to być mocno oblodzona skała, więc na skalne kolory użyłem też niebieskości i bieli, a na koniec trochę dałem trochę sody jako świeży śnieg, później chyba dodam więcej:

Wszystkie kolory to vallejo.
Chyba mi się podoba to co wyszło, nie wiem czy robi się zimno na jej widok ale myślałem że będzie gorzej, większe czapy śnieżne dodadzą uroku.
W między czasie pomalowałem twarz olejami, choć jeszcze nie gotowa, jak podeschnie to jeszcze raz przejadę bielą tytanową bo teraz to już się rozmazuje, a twarz potrzebuje mocniejszych rozjaśnień, a broda będzie fajnie wyglądać na zaszronioną, daje fotkę ale niewiele oddaje ze stanu rzeczywistego, zbyt świecące żeby fotografować, i kontrasty się gubią.

.jpg)