HONDA VFR750R - TAMIYA - 1:12

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

HONDA VFR750R - TAMIYA - 1:12

Postprzez DarkWing » czwartek, 21 czerwca 2012, 18:06

Model skończony. Muszę przyznać, że prezentuje się o wiele lepiej niż przypuszczałem, kiedy rozpoczynałem budowę.
Przeźroczyste elementy osłon dodatkowo go wzbogacają, przez co wyróżnia się na tle innych modeli i ładnie uzupełnia kolekcję.
Galeria w zwyczajowej już dla mnie scenerii, zapraszam do oglądania...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam
Sławek (DarkWing)
DarkWing

100-lecie Niepodległości

Reklama

Re: HONDA VFR750R - TAMIYA - 1:12

Postprzez WestBikers » czwartek, 21 czerwca 2012, 20:34

Ładny, bardzo czysto sklejony, zdjęcia również bardzo wyraźne, aczkolwiek ja pozostanę przy swojej opinii, którą wyraziłem w warsztacie. Mam odczucie, że robiąc każdy kolejny model, bardzo szybko podnosiłeś sobie i nam poprzeczkę, a tymczasem zaczynając od bolidu, kontynuując tym właśnie modelem - nie powiem, że się cofnąłeś, bo tak nie jest, ale stanąłeś w miejscu - czegoś mi tu wyraźnie brakuje. Liczę więc, że ponownie ruszysz do przodu wraz z następną budową, czego Tobie i nam życzę, bo bardzo miło się to wszystko oglądało.
Ostatnio edytowano czwartek, 21 czerwca 2012, 20:35 przez WestBikers, łącznie edytowano 1 raz
WestBikers

Postprzez kashato » czwartek, 21 czerwca 2012, 20:34

Bardzo ładne i schludne zdjęcia, model tez świetny, ale najbardziej podoba mi się to, że zostawiłeś niezamalowaną jedną połowę - ciekawy efekt. :)
kashato

Postprzez Macio4ever » piątek, 22 czerwca 2012, 10:19

Fajny model, podoba mi się pomysł z połowie pomalowaną owiewką. Ładne zdjęcia, czysto złożony no i Honda :mrgreen: .

Brakuje mi trochę podkreślenia niuansów, jak choćby zębatka w tylnym kole - nawet w salonowym stanie jest ślad na zębach od łańcucha.
First Man Than Machine
Macio4ever

Powrót do Pojazdy cywilne - galeria ukończonych modeli