RWD-6 ZTS Plastyk 1/72

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Re: RWD-6 ZTS Plastyk 1/72

Postprzez Soris000 » piątek, 22 czerwca 2012, 21:51

Tak, tak. Kamil wszystkim pokaże, jak to robić. Krok po kroku. W tym celu założył warsztat.
Soris000

Reklama

Postprzez KFS-miniatures » piątek, 22 czerwca 2012, 22:00

Soris000 napisał(a):Tak, tak. Kamil wszystkim pokaże, jak to robić. Krok po kroku. W tym celu założył warsztat.

Już ja wam wszystkim pokażę!

spiton napisał(a):A jak Kamil się po angielsku wycofa( w co wątpię , bo to chłop z jajami), to ja zrobię tego Erwudziaka ,-)).

Spiton, możesz zrobić zupełnie niezależnie. ty pokażesz jak modeli sie nie powinno brudzić, ja pokaze coś zupełnie odwrotnego..:>

Prawdę powiedziawszy model chwilowo zawisł na kołku; inne bardziej pilne przedsięwzięcia wzięły prym, wiec chwilowo nie mam nic do pokazania ani opisania. Znaczy w temacie RWD. bo o innych modelach.. jak by to powiedzieć.. jak już o robocie mam gadać, to chociaż w miłej atmosferze, barowej choćby.. o, barowa była by najlepsza.
Ostatnio edytowano piątek, 22 czerwca 2012, 22:16 przez shivadog, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Pokaż jeszcze, że umiesz używać shift na początku zdań
Obrazek
KFS-miniatures

Postprzez spiton » piątek, 22 czerwca 2012, 22:10

Kamil, ja zawsze staram się robić model jak najlepiej potrafię. Nie chciało by mi się zrobić modelu z nastawieniem, że zrobię go po dziadowsku.
Ale jeśli chcesz, możemy się zmierzyć. Konkurencja to RWD-6 1/72 plastyk. I zobaczymy kto jest lepszy ,-))
Podejmiesz taką rękawice ? Ciągle nie mam aerografu, co daje Ci szanse ..... ,-))I nie będę stosował żadnych kupnych blaszek
Ja jestem gotowy.
spiton

Postprzez KFS-miniatures » piątek, 22 czerwca 2012, 22:39

I tak masz fory, bo 72 to nie moja skala.
Ostatnio edytowano piątek, 22 czerwca 2012, 22:44 przez shivadog, łącznie edytowano 1 raz
Powód: .
Obrazek
KFS-miniatures

Postprzez spiton » piątek, 22 czerwca 2012, 22:51

Widzę, że trochę pękasz ... ,-))
spiton

Postprzez KFS-miniatures » piątek, 22 czerwca 2012, 23:01

nie. ale jedna rekawica mnie nie urządza. jak bys dwie rzucil.. albo przysłał dwie nagie mieczysławy?
sebastian, przede wszystkim nie rozumiem twojego 'wyzwania'.. ja ten model zacząłem robić, i mam zamiar go skonczyć. czemu, to zupełnie inna historia. zresztą nie warta opowiadania, bo i tak mało wiarygodna. ccesz robić równolegle, fajnie bedzie- będziemy mogli wzajemnie uprzedzac się o czychających w miniaturze zasadzkach. chcesz modelarskiego sparingu? ja ci udostępnie zdjęcia gotowej miniatury, będziesz mógł zrobić ankietę czy co tam zechcesz. ja się na takie rzeczy nie spinam
Obrazek
KFS-miniatures

Postprzez shivadog » sobota, 23 czerwca 2012, 06:41

Kamil, nie będę tolerował osobistych wycieczek pod kierunkiem innych użytkowników forum,
a moderatorów w szczególności. To samo tyczy się publicznego komentowania prac moderatorów.
Jak masz jakieś uwagi zgłaszasz je PW, moderatorom bądź Jarkowi.
Ulgowo dostajesz ostrzeżenie.

Pozdrawiam,
Jerzy
shivadog

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - warsztat