e-book Mitsubishi A7M Reppu

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

e-book Mitsubishi A7M Reppu

Postprzez xLAWx » wtorek, 26 czerwca 2012, 10:31

Witam!

Jest już dostępny e-book o japońskim samolocie myśliwskim Mitsubishi A7M Reppu. Książka opisuje szczegółowo historię powstania i rozwoju konstrukcji oraz projektowane wersje rozwojowe Reppu, w tym także tzw. 20-Shi Ko Sentoki. W tabelach zebrane zostały dane techniczne poszczególnych wersji samolotu, zestawienie wyprodukowanych egzemplarzy, dane techniczne silników oraz informacje nt. uzbrojenia.

64 strony + okładka (128 tys. znaków), 10 tabel
dostępne formaty PDF, EPUB, MOBI

Książka jest dostępna w księgarni e-booków https://wolneebooki.pl/book/view/80 lub bezpośrednio u mnie za pośrednictwem e-maila. Więcej informacji na http://e-samoloty.blogspot.com/ . Zapraszam!

LAW
xLAWx

Reklama

Re: e-book Mitsubishi A7M Reppu

Postprzez Greszi » środa, 27 czerwca 2012, 18:20

Czy w publikacjach (wszystkich - nie tylko A7M) są zamieszczone jakieś zdjęcia, kolorówki?
Ściągnąłem demo na kindle, ale na żadnej stronie nie znalazłem. Zastanawiam się, czy całe książki to tylko proza i tabele, czy tylko w demo nie ma zdjęć.
Tomek
Greszi

Re: e-book Mitsubishi A7M Reppu

Postprzez xLAWx » czwartek, 28 czerwca 2012, 16:08

Witam!

Niestety obecnie tylko tekst + tabele. Zdjęcia, a szczególnie kolorówki, znacząco podniosłyby cenę, a poza tym na Kindle'u lub innym czytniku i tak byłyby widoczne w dość kiepskiej jakości. Oczywiście jest format PDF, który na komputerze czy tablecie zapewnia wyższą jakość, ale wciąż pozostaje kwestia ceny... Sprawa do rozważenia w kolejnych edycjach.

Mimo wszystko dla zachęty dodam, że tekst oparty jest przede wszystkim na materiałach japońskich i zawiera wiele informacji niepublikowanych wcześniej w języku polskim lub angielskim (dotyczy to zwłaszcza A7M, ale nie tylko).

Pozdrawiam

LAW
xLAWx

Powrót do Oferty sklepów i firm