Mojehobby.pl produkty Tamiya -15%

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

Mojehobby.pl produkty Tamiya -15%

Postprzez kashato » wtorek, 3 lipca 2012, 13:58

Witam!

Dziś otrzymałem maila, że w sklepie mojehobby.pl obowiązuje rabat na produkty Tamiya. Jest to 15% zniżki na wszystko, a promocja trwa do końca lipca.

Ale, jest jedno ale, mam wrażenie, że zanim wprowadzono rabat ceny zostały podniesione. Nismo które kupiłem gdzie indziej za 76 złotych (śr. cena to koło 100-115 zł) jest u nich za 141,99zł po rabacie. Według mnie trochę wysoka cena...
kashato

Reklama

Re: Mojehobby.pl produkty Tamiya -15%

Postprzez rastula » czwartek, 5 lipca 2012, 09:19

Niestety nawet po 15% rabacie ceny bez rewelacji... można gdzie indziej sporo taniej znaleźć,

Wybór imponujący , ale mojehobby to jeden z najlepiej zaopatrzonych sklepów w sieci..

No i szacun za inboxy im się należy...
rastula

Postprzez kashato » czwartek, 5 lipca 2012, 09:58

Tak, należy przyznać, że sklep jest bardzo dobrze wyposażony, ale ceny bez rabatu były niższe niż te po rzekomym rabacie, tak mi się wydaje...
kashato

Postprzez Czarny » poniedziałek, 9 lipca 2012, 12:56

kashato napisał(a):Tak, należy przyznać, że sklep jest bardzo dobrze wyposażony, ale ceny bez rabatu były niższe niż te po rzekomym rabacie, tak mi się wydaje...

A może sie tylko wydaje?

Po co robić reklamę sklepowi podszywając ją informacją stanowiącą totalna antyreklamę?
Czarny

Postprzez kashato » poniedziałek, 9 lipca 2012, 16:30

Czarny napisał(a):
kashato napisał(a):Tak, należy przyznać, że sklep jest bardzo dobrze wyposażony, ale ceny bez rabatu były niższe niż te po rzekomym rabacie, tak mi się wydaje...

A może sie tylko wydaje?

Po co robić reklamę sklepowi podszywając ją informacją stanowiącą totalna antyreklamę?

Dlatego też napisałem, że tak mi się wydaje, nikogo nie nakłaniam i nikogo nie zniechęcam, wyrażam swoją opinię i zamieszczam 'suchą' informację dot. danego sklepu. Jeśli ktoś chce to kupi, jeśli nie chce - nie kupi. Prosta sprawa.
kashato

Postprzez rastula » wtorek, 10 lipca 2012, 07:20

Czarny napisał(a):

A może sie tylko wydaje?

każdy klient (ja jestem klientem tego sklepu) ma prawo do ocenu oferty, nie rozumiem dlaczego się denerwujesz?

ceny jak pisałem bez rewelacji, ale jeśli ktoś ceni sobie wybór i bezpieczeństwo to i tak skorzysta :)
rastula

Powrót do Oferty sklepów i firm