Tomasz Mańkowski napisał(a):Zbyszku,
Chłopaki ze Świdnicy to przede wszystkim lotnicy - i pewnie z doświadczenia wiedzą, że pancerki u nich dużo się nie pojawia...
T.Z.Kędzierski napisał(a):...Z „bólem serca” zauważamy że „pancerka” dominuje na stołach konkursowych...
T.Z.Kędzierski napisał(a):...Skąd zbitka w pancerce 1/48-1/35, a no stąd, że modele specjalnie wielkością się nie różnią...
tankmania napisał(a):
A co Wam to "przeszkadza"? Chcecie odgórnie zmieniać koniunkturę?
T.Z.Kędzierski napisał(a):oho "Kolega pancerowany" się obruszył
T.Z.Kędzierski napisał(a):Tomasz nie do końca jest to prawda, choć wyrażona z taką pewnością,..

tankmania napisał(a):
A jest naprawdę super temat "model /diorama w barwach Polskich Kontyngentów Wojskowych". I myślę, że jakby to było wiadome kilka miesięcy wcześniej to mogło by powstać parę "rodzynków". Do tego zaprosić paru żołnierzy którzy wrócili z kontygentu i powiedzą kilka słów w temacie i jest atrakcja.
T.Z.Kędzierski napisał(a): wisi na naszej stronie
T.Z.Kędzierski napisał(a): czytałeś informacje na faceboku?
T.Z.Kędzierski napisał(a):Ponadto dla "kolegów pancernych" najważniejszy w naszym kraiku "Pan cerowany" (D-ca 17 WBP http://www.17wbz.wp.mil.pl/pl/20.html ) przygotował nagrodę specjalną nie ogladajac się na skale (sam trochę lepi - zapraszam do galerii modeli na stronie IPMS Świdnica)
.
tankmania napisał(a):A to zwracam honor...
...jednak nie przeceniałbym "zasięgu" własnej strony w porównaniu do for internetowych.
No właśnie, tak jak pewnie wiele osób nie czytuję nic na boku.
Bigmodel napisał(a):Witam
... Szkoda, ale swojego Rosomaka w wersji Afgańskiej w 35 tce to ja raczej do września nie skończę.... Mam nadzieje że będzie możliwość pomierzyć to i owo w Rosomaku wystawianym przez 17 WBZ![]()
Bo kilku danych mi brakuje.
Pozdrawiam
Jacek
Bigmodel napisał(a):Witam
Wrocławska ekipa planuje się zjawić ...
Pozdrawiam
Jacek
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości