Na razie stoczniom jachtowym remontuje/reperuje/ wymieniam /robię przeglądy silnikom.
Nadal szukam ofiary :-) , bo szkoda , by się praca i materiał zmarnowały. Życia mi nie starczy , by to wszystko zrealizować .

spiton napisał(a):I porobiłem eksperymenty malarskie na kadłubie Miga 15 ,-)).

dewertus napisał(a):Seba, pamiętaj aby wcześniej zabezpieczyć kalki - nie są młode więc lepiej nie ryzykować (więcej nie mam).

Maciej Gruca napisał(a):Hej. Nie sądzisz Sebastianie, że " towarzysz Zielonka" lepiej wyglądałby gdyby zamiast czarnego oleju z okolic krawędzi paneli, był to ciemny zielony? Całość wygląda nieźle, ale przez ten czarny jakby..."przeplastyczniona" (ultra-radykalny odłam waszu)
Patrząc na model, skojarzenia biegną od razu w kierunku maszyny oryginalnej, ale trochę jednak ją mijają.
Maciej Gruca napisał(a):Co do metalicznego...nie zamierzasz różnicować kolorów poszczególnych blach? W końcu jest to bardzo widoczne na prawdziwych maszynach, szczególnie w okolicach sekcji silnika.
Maciej Gruca napisał(a):Trochę widać dolny szew na zbiorniku skrzydłowymNo i te zabrudzenia, trochę...zielone?
Maciej Gruca napisał(a):Kogo jak kogo, ale nie spodziewałem się, że będę się tak czepiał Twojej pracyWybacz proszę
![]()
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości