To co sterczy na końcu lufy to niedoszlifowanie, a część była tak malutka że nie mogłem tego usunąć. A broń pomaluję jeszcze gun metalem humbrola, tylko farbkę będę miał gdzieś w okolicach piątku i soboty.Areo nie mam.Pisałem na początku że dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem . Apropo tej nazwy to italeri nazwała dobrze tylko ja źle napisałem .
Pytam się, bo jak niektórzy zaczynają to kupują pełen zestaw, a jeszcze inni mogą od kogoś mieć. Najlepiej zaczynać "od zera", czyli nożyk, pilniczek do paznokci i pędzelek. Ja zaczynałem tak, tylko nie malowałem pierwszych modeli. Powodzenia.
"Ja mogę powiedzieć coś na ten temat, że po prostu, że ja na ten temat nic za bardzo nie mogę powiedzieć"
Witam ponownie. Na razie nie wstawię zdjęć modelu ponieważ urządzenie, którym robiłem te zdjęcia zostało zabrane ... Ale jak coś wykombinuję to od razu je wstawię. Mam pewien problem z gąskami i potrzebuję pomocy. Próbowałem założyć pomalowane już gąski lecz one po prostu nie chcą się skleić. Kleiłem je butaprenem do gumy, i zaciskałem w imadle, i nic przez cały czas się rozczep. Mam jeszcze zapasowe plastikowe.