klajus napisał(a):mnak24 napisał(a):klajus napisał(a):mnak24 napisał(a):Dzięki za radę i odrobinę pozytywizmu![]()
Tekst miesiąca!!!
Co w tym takiego wielkiego
Sprawdź co oznacz termin pozytywizm...
Wiem
klajus napisał(a):mnak24 napisał(a):klajus napisał(a):mnak24 napisał(a):Dzięki za radę i odrobinę pozytywizmu![]()
Tekst miesiąca!!!
Co w tym takiego wielkiego
Sprawdź co oznacz termin pozytywizm...
Artek82 napisał(a):jarekk napisał(a):Do kabiny pilotów nie prowadzi żadna kładka.
Dokładnie to chciałem napisać, że do kabiny pilotów są dwa schodki, a nie jakaś pochylnia/rampaA, i pamiętaj że chinole walnęli błąd w malowaniu, bo żaden z naszych Antków, czy to na kołach, czy na pływakach nie posiadał na górnych skrzydłach szachownic, NIGDY
Zaglądam i kibicuję

Jurek napisał(a):A dlaczego miał nie użyć? Nie każdego stać na kupno dodatków, nie każdy potrafi zrobić samodzielnie.
Jeżeli cokolwiek razi w tym modelu to raczej widoczne tu i ówdzie "wylewki" z kleju, jakieś odrapania - ogólnie brak staranności. A nie użycie części zestawowych.

Czesio napisał(a):... druty na cylindrach powinny być idealnie proste bo to nie kable świec a popychacze od rozrządu.

mnak24 napisał(a):Gdybyś się przyjrzał to są tam i popychacze i kable
EDIT: gdy złożyłem połówki kadłuba i spojrzałem przez drzwi, to okazało się, że widać tylko krzesełka i delikatnie inne szegóły, takie jak kable, wieszaki i panele
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości