shivadog napisał(a):Offtopic usunięty.
Poprosiłem autora wątku o niezasypywanie nas galeriami logo uzupełnionych modelem.
Rozumiem wasze obawy dotyczące nagrody w postaci zniżki na zakupy, ale jednak weźcie pod uwagę, że część osób będzie chciała wziąć udział w tym konkursie nie z pobudek materialnych.
Pozdrawiam,
Jerzy
Обсолютно согласен. Лично для меня приятнее получить диплом и повесить на стену в клубе, Модель я и сам могу купить, а то что дадут как приз....( нужна ли она вобще мне?) Может я сужу по нашему опыту, как у вас? Диплом получает каждый учасник? Или только победитель?
Obsolyutno zgodzić. Osobiście dla mnie, miło dostać dyplom i powiesić na ścianie w klubie, Model Ja nie można kupić, a co da w nagrodę .... (czy konieczne jest po prostu zrobić) Czy mogę sądzić o naszym doświadczeniu, jak masz? Każdy uczestnik otrzymuje dyplom? Albo po prostu zwycięzcą?
Obsolyutno agree. Personally for me, nice to get a diploma and hang on the wall in the club, Model I myself can not buy, and what will give as a prize .... (whether it is necessary I just do) Can I judge by our experience, as you have? Each participant receives a diploma? Or just the winner?