UWAGA NA TĘ STRONĘ

Inkubator, tutaj rodzą się tematy godne przesunięcia do FAQ - prawd objawionych. Dyskutujemy na temat technik, narzędzi i chemii modelarskiej.

Re: UWAGA NA TĘ STRONĘ

Postprzez bigtank » wtorek, 4 września 2012, 00:04

No toś mnie zaskoczył .... Od dobrze ponad roku grzebię po tej stronie i nic nie załapalem, ba , nawet żadne info nie wyskoczyło że jest jakieś dziwne cuś do podłapania. Dlatego podrzuciłem tego linka w dobrej wierze ..
Mialeś jakiegoś pecha albo anty jakieś słabawe. Ja mam swoją świętą trójcę na kompie i święty spokój. Jeden antywirusek i dwa doktorki antytrojanowe - wzajemnie się akurat nie gryzą....
No dobra - stało się ... Zarzuć swojego majla to podrzucę małe co nieco w temacie I wojny po prostu....
Andrzej
Sie wydłubał TKS 1:15
http://bigtank120.blogspot.com
bigtank

Reklama

Postprzez potez » wtorek, 4 września 2012, 06:37

Pitolicie panowie....
Strona jest ok trzeba mieć zaporę, antywirusa dobrego i nie używac IE. Norton 360 mi pokazuje próbe ataku na mojego kompa mniej więcej przy co drugiej wizycie na tej stronie i zawsze z któregoś z tych okien otwierających sie po przejściu na forum.
Nie znam innego miejsca w sieci gdzie istnieje taki zasób materiałów. Często przed kupnem czegoś mogę sprawdzić co jest w środku a poniewaz przeważnie i tak trzeba to ściągać gdzieś ze świata to rzecz jest bezcenna. Nie wspomne o tym, że jest tam wiele rzeczy nie do dostania w formie zakupu.
Histeryzować bym nie histeryzował, rozyjskie fora i strony są bardzo ciekawe, zwłaszcza jeśli chodzi o dostęp do materiałów o ichnim sprzęcie.
W Polsce, też mógłbyś taki prezent złapać i co wypisywałbyś, że wszyskie polskie strony sa do luftu?
I żeby nie było wątpliwości - z tej strony korzystam od roku mniej więcej 2007/8 jeśli nie wcześniej. NIGDY nie miałem z nią problemu, bo mam zabezpieczony komputer. A trojany wychodzą z pop-upów na tej stronie.
tak, jestem #ponurymodelaż
potez

Postprzez Modelarz » wtorek, 4 września 2012, 09:22

potez napisał(a):Norton 360 mi pokazuje próbe ataku na mojego kompa mniej więcej przy co drugiej wizycie na tej stronie i zawsze z któregoś z tych okien otwierających sie po przejściu na forum [...] A trojany wychodzą z pop-upów na tej stronie.

Polecam plugin Adblock Plus do (zawsze zaktualizowanego i dobrze skonfigurowanego) Firefoxa (bardzo skutecznie usuwa wyskakujące okienka, na forum farposst nie wyskakuje mi ani jedno !)
"Przeklęte części, czyż nigdy nie wyzwolę się z was, o, co za bogactwo części i co za bogactwo mąk!" W.Gombrowicz, "Ferdydurke"
Modelarz

Postprzez erkamo » sobota, 8 września 2012, 12:03

To chyba tzw. BKA Virus. Wredna bestia, dosyć ciężka do usunięcia.
Pozdrawiam

erkamo.

"...Protest Chin przyczyną rozwiązania ONZ, zadłużenie USA..., sprzedaż Alaski dla..." - Juliusz Machulski - wizjoner czy fantasta?
erkamo

Postprzez tankmania » sobota, 8 września 2012, 15:02

erkamo napisał(a):To chyba tzw. BKA Virus. Wredna bestia, dosyć ciężka do usunięcia.

Wystarczy odpalić kompa w trybie awaryjnym i cofnąć system. Dziecko to zrobi. ;o)
tankmania

Poprzednia strona

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje