Mam wszystkie "Italki" tylko w kartonach i ciągle nie mogłem się zabrać za nie, ale teraz to coś muszę wykombinować.
Szkoda tylko, że w porównaniu z modelem AFV modele Italeri to niezłe gnioty, pomimo niezłej różnorodności (LVT-4, LVT-2 x2, LVT(A)-1, LVT(A)-4). Tak sobie myślę, że najlepiej by było kupić jeszcze jeden model AFV i na jego bazie przy użyciu niektórych części z modeli Itaki zbudować znacznie doskonalszy model LVT
Mam wszystkie "Italki" tylko w kartonach i ciągle nie mogłem się zabrać za nie, ale teraz to coś muszę wykombinować.
Mierzyłem na sucho i bez łączenia (bo trzeba wymienić zestawowe kółka zębate) - ta sama liczba ogniw pasuje.
Jeżeli chodzi o ładunek to raczej będzie to klasyka - od pierona skrzynków, pakunków, rupieci no i oczywiście wiaderko z RB
Tym razem kamo malowałem bez maskowania, od ręki. Bo trochę się wkur..rzyłem podczas zabawy z blutackiem. Efekt poniżej. Do paru rzeczy na pewno idzie się przyczepić, ale brudzenie to i owo powinno zamaskować. Ja jestem zadowolony. Na żywo wygląda to bardzo "pacyficznie", czyli w porządku.

I tradycyjnie...

Na razie parę dni przerwy.