attacksquadron

Nabyłeś nowy model, chcesz pokazać zawartość pudełka lub o nią zapytać, słyszałeś o fajnych nowościach - podziel się tym z innymi.

attacksquadron

Postprzez piotr dmitruk » niedziela, 9 września 2012, 12:13

Jeszcze o tym nie słyszałem, jak dla mnie ciekawy początek
http://www.attacksquadron.pl
Pozdrawiam
Piotrek
MOJE PORTFOLIO ARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Reklama

Re: attacksquadron

Postprzez Tomasz Mańkowski » niedziela, 9 września 2012, 17:36

Piotrze, AttackSquadron to "odrośl" figurkowego Adalbertusa z Warszawy.
Funkcjonują na rynku kilka lat, choć linia AttackSquadron - czyli lotnicze "podstawki" i "przydasie" w 1/72 - bodajże od ubiegłego roku.
Jeśli się będziesz wybierał na zawody do Lublina, daj znać a wezmę od Wojtka kilka zestawów do pooglądania z bliska.
Pozdrawiam TM
Obrazek
Tomasz Mańkowski

Postprzez piotr dmitruk » niedziela, 9 września 2012, 19:41

Doczytałem, że to impreza Wojtka B., ale nie wiedziałem, że robią coś lotniczego.
W Lublinie pewnie będę, chętnie sobie obejrzę, aczkolwiek to trochę poza moim głównym nurtem.
Pozdrawiam
Piotrek
MOJE PORTFOLIO ARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Postprzez m.gala » niedziela, 16 września 2012, 11:45

Tomasz Mańkowski napisał(a):Piotrze, AttackSquadron to "odrośl" figurkowego Adalbertusa z Warszawy.
Funkcjonują na rynku kilka lat, choć linia AttackSquadron - czyli lotnicze "podstawki" i "przydasie" w 1/72 - bodajże od ubiegłego roku.
Jeśli się będziesz wybierał na zawody do Lublina, daj znać a wezmę od Wojtka kilka zestawów do pooglądania z bliska.

Ech żeby tak do oferty włączyli figurki pilotów w 1/72 z okresu od końca II wojny aż do teraz. I to z różnych armii. Mieli by na pewno jednego klienta więcej (zwłaszcza na pilotów US Navy).
Pozdrawiam
Marcin Gala
Obrazek
m.gala

Postprzez KFS-miniatures » niedziela, 16 września 2012, 12:45

m.gala napisał(a):Ech żeby tak do oferty włączyli figurki pilotów w 1/72 z okresu od końca II wojny aż do teraz. I to z różnych armii. Mieli by na pewno jednego klienta więcej (zwłaszcza na pilotów US Navy).

zgaduję, ze ofertę pj productions juz skompletowałeś?
Obrazek
KFS-miniatures

Postprzez m.gala » niedziela, 16 września 2012, 15:34

KFS-miniatures napisał(a):
m.gala napisał(a):Ech żeby tak do oferty włączyli figurki pilotów w 1/72 z okresu od końca II wojny aż do teraz. I to z różnych armii. Mieli by na pewno jednego klienta więcej (zwłaszcza na pilotów US Navy).

zgaduję, ze ofertę pj productions juz skompletowałeś?

Oferte znam, znam też ich ceny, i o ile 4,20 EUR za zestaw to cena jak najbardziej do przyjęcia to 9,50 EUR za przesyłkę to niestety porażka :cry: Stąd taka "zaczepka" ;o) Bo przy naszych polskich kosztach przesyłki rzedu 12zł, (czyli c.a 3 EUR) to mogę za zestaw nawet równowartość 7 EUR zapłacić, i tak będę do przodu. No chyba że wiesz, kto w Polsce handluje ich zestawami to będę Ci wdzięczny do końca życia :mrgreen:
Pozdrawiam
Marcin Gala
Obrazek
m.gala

Postprzez Tomasz Dzieciątkowski » niedziela, 16 września 2012, 16:33

m.gala napisał(a):9,50 EUR za przesyłkę to niestety porażka

To akurat standardowa opłata za przesłanie "small packet" w granicach Unii Europejskiej. Za większe przesyłki opłata może wynosić i 19 EUR.
If on my journey, should I encounter God, God will be cut...
Tomasz Dzieciątkowski

Postprzez piotr dmitruk » środa, 26 września 2012, 21:37

Świeżutka nowość- muszę to mieć!
Predatora zrobiłem, Reapera zakupiłem, w samą porę ta nowinka.
Obrazek
http://attacksquadron.pl/
Pozdrawiam
Piotrek
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie