AutoModelFan napisał(a):Powiedz nam jeszcze czy szlifujesz czymś karoserię po podkładzie oraz kolorze
Papierem ściernym Tamiya o gramaturze 180P i 240P na większych powierzchniach..
AutoModelFan napisał(a):Powiedz nam jeszcze czy szlifujesz czymś karoserię po podkładzie oraz kolorze
Wstawiając model do galerii musisz liczyć się z surową krytyką,
jasonx_87 napisał(a):Szczerze Ci mówię, że ty naprawdę mnie zniechęcasz to robienia następnym modeli..
jasonx_87 napisał(a):Papierem ściernym Tamiya o gramaturze 180P i 240P na większych powierzchniach..

jasonx_87 napisał(a):...Nie miałem jak je dobrze wysymetryzować...
Kazik napisał(a):Ale zdaje mi się że to żadna filozofia, wystarczy poobracać gumy na felgach tak żeby bieżniki były symetryczne stronami. To samo co w realu w przypadku niesymetrycznych bieżników.
Kazik napisał(a): Od siebie dorzucę jeszcze źle założone gumy (mają niesymetryczny bieżnik)

Suomeksi napisał(a):Kazik napisał(a): Od siebie dorzucę jeszcze źle założone gumy (mają niesymetryczny bieżnik)
Moim zdaniem akurat tutaj wszystko jest w porządku. To są właśnie asymetryczne opony, takie mają być. Takie były oryginalnie, dzisiaj się stosuje jeszcze częściej takie właśnie opony. W Golfie VR6 były zastosowane właśnie Pirelli asymetryczne...

portalus napisał(a):(zasada chyba jest taka, że na zewnątrz idzie część o gęstszym bieżniku).
Powrót do Pojazdy cywilne - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości