Szablony modelarskie

Inkubator, tutaj rodzą się tematy godne przesunięcia do FAQ - prawd objawionych. Dyskutujemy na temat technik, narzędzi i chemii modelarskiej.

Szablony modelarskie

Postprzez MUREKJ » piątek, 28 września 2012, 22:13

Będę wdzięczny za informacje gdzie mogę kupić szablon do trasowania linii firny E.T Model.Szablon ten był prezentowany w Super Modelu, niestety w ramach porządków sprzedałem ten Nr. Ewentualnie jaki inny szablon Koledzy polecają?
MurekJ
MUREKJ

Reklama

Re: Szablony modelarskie

Postprzez KFS-miniatures » piątek, 28 września 2012, 23:52

Obrazek
KFS-miniatures

Postprzez Arkady72 » sobota, 29 września 2012, 07:11

Próbowałem to zamówić kilka dni temu do przetrasowania paneli swojego Sea Harriera Airfixu ale produkt oznaczony jako available w LM w praktyce oznacza niedostępny...
Tworzona dziś przyszłość będzie naszą teraźniejszością!
Arkady72

WM2

Postprzez karambolis8 » sobota, 29 września 2012, 07:25

karambolis8

Postprzez KFS-miniatures » sobota, 29 września 2012, 08:26

Arkady72 napisał(a):produkt oznaczony jako available w LM w praktyce oznacza niedostępny...

zalezy od produktu. jezeli chodzi o stosunkowo nowy wupust chinkiego producenta to uzupełniają całkiem na bieżąco.
Ja zupełnie niedawno zamawiałem ten zestawik. a w zasadzie dwa. jednego dnia, jako osobne zamówienia. jedno było było gotowe do wysyłki po paru godzinach, drugie czekało parę dni.

nawiasem mówiac, w LM są tez jakies inne szablony, griffona czy roara. nie pamietam. niemal identyczne, tyle ze kazdy z kształtów sprzedawany osobno
Obrazek
KFS-miniatures

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje