No widzisz - Ojciec Chrzestny nie chce definiować, a Ty próbujesz powoływać się na nieistniejącą (i niepożądaną) definicję. Na dodatek z podlinkowanej dyskusji mógłbym zacytować całą resztę i użyć jej w obronie swojej wersji galerii.
Zwracam uwagę, że umieszczenie pod zdjęciami linków do mojej strony ma uzasadnienie, które nie ogranicza się do nabijania licznika na mojej stronie. Mianowicie:
- Na mojej stronie nie ma licznika. Są ukryte statystyki, ale mało mnie obchodzą. Nie ma też reklam, które mogłyby przekładać dużą liczbę wejść na jakieś korzyści dla mnie.
- Moja strona ma ograniczony transfer roczny. Co prawda aktualnie nawet się nie zbliżam do limitu, ale to nie powód, żeby być rozrzutnym. Umieszczając na często odwiedzanym forum tylko niektóre zdjęcia (które wyświetlą się wielokrotnie każdemu użytkownikowi, który wejdzie na pierwszą stronę wątku, nawet jeśli już je widział i chce tylko poczytać niżej) ograniczam marnowanie transferu. Z drugiej strony, jeśli ktoś faktycznie chce obejrzeć zdjęcia, to zapraszam na moją stronę - dla takich gości transferu nie szkoda.
- W galerii danego modelu na mojej stronie znajdziesz linki do pokrewnych tematów (w tym przypadku: Tiger Meet i Rozwój F-16) - takiego czegoś na Forum nie ma, dlatego warto zajrzeć do źródła.
Na koniec, jeśli uważasz, że któreś ze zdjęć widocznych tylko na mojej stronie, koniecznie powinno pojawić się także tutaj, to proszę bardzo - możesz sam je tu umieścić.